OKEAN ELZY

PreviewImage

Trupa rock ucraineană emblematică OKEAN ELZY va deschide complexul multifuncțional Chișinău Arena pe 24 decembrie 2022, în cadrul turneului "HELP FOR UKRAINE".

OKEAN ELZY este cea mai cunoscută trupă ucraineană. Trupa face parte integrantă din istoria recentă a țării lor, iar melodiile lor sunt numite de fani coloana sonoră a destinului.


De mai mulți ani, OKEAN ELZY se numără printre cei mai ascultați artiști din Moldova, iar concertele lor fac mereu săli pline în republică. Nu numai hiturile "Vysche Nebei", "Bez Boi", "Obimi", "Kvitka", dar și alte compoziții sunt cântate de public cu bucurie.

 • Open doors: 16:00
 • Showtime: 19:00

Atenție! Se permite accesul copiilor de la 7 ani cu bilet doar și doar în tribune.
În zonele cum ar fi: FAN, MAIN și VIP, accesul va fi posibil de la 14 ani cu bilete de acces.


Ce presupune Zona VIP Lounge:

 • O zonă de tip club, cu mobilier, mese și bar. Biletul achiziționat nu presupune o rezervare automată la una din mese. Pentru clienții ce doresc locuri personale, sunt Tribunile unde se vând bilete pe locuri concrete.  

Cântecele formației, melodicele speciale ucrainene și în același timp puternice, cu un concert exclusiv live, sunt cartea de vizită a trupei.


Cea mai strălucitoare deschidere a Arenei Chișinău ne așteaptă cu siguranță. Trebuie să faci parte din istorie!


O parte din încasările obținute în urma spectacolului vor fi direcționate către ajutor umanitar, în primul rând pentru copiii afectați de război și instituțiile medicale din Ucraina.

În atenția clienților afisha.md:

 • Aducem la cunoștința clienților că Afisha.md activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 
 • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
 • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md 
 • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md. 
 • Organizatorul nu permite rambursarea banilor cu 3 zile înainte de eveniment sau în cazul în care evenimentul este Sold Out.

Vă rugăm să verificați informațiile de pe bilet în momentul achiziționării. Prin achiziţionarea biletului, cumpărătorul se obligă să accepte şi să respecte următoarele precizări:

 • Biletul poate fi schimbat sau returnat în următoarele situaţii: amânarea sau anularea evenimentului.
 • Neprezentarea la ora indicată pe bilet, nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară; 
 • Pentru asigurarea confortului spectatorilor din sala de spectacole, nu este permis accesul copiilor sub vârsta de 7 ani.

Pe 24 decembrie s-a instituit ruta specială de autobuz «Bd. Grigore Vieru (Circul) – Chișinău Arena».


Autobuzele spre Chișinău Arena se vor deplasa de la ora 16.00. Primele două rute merg cu o diferență de 30 de minute, restul rutelor - cu o frecvență de 15 minute. Orele de plecare ale acestora sunt: 16.00, 16.30, 16.45, 17.00, 17.15, 17.30, 17.45, 18.00, 18.15, 18.30, 18.45 și 19.00.


Autobuzele pot fi identificate prin marcaje speciale. Pe stația lîngă Circul se vor afla stewards. Ei vor ajuta să găsiți mijloace de transport.


S-au stabilit următoarele stații pentru îmbarcarea/debarcarea călătorilor în ambele direcții: bul. Grigore Vieru (Circul), str. Calea Orheiului, str. Studenților (Chișinău Arena). Taxa pentru călătorie este de 6 lei. Abonamentele de călătorie nu pot fi utilizate pe această rută.


Imediat după încheierea concertului trupei Okean Elzy, publicul va putea merge de la complex pînă la circ cu aceleași autobuze.


Organizatorul recomandă spectatorilor să meargă cu autobuze speciale pînă la complexul Chișinău Arena, întrucât în apropiere nu există încă stații de transport public.


REFERINŢĂ


Puteți ajunge pînă la Circ cu:

 • autobuzele nr. 2, 10, 28, 37, 47 si 48 (Centru); Nr. 5 (Botanica, Ciocana); Nr. 19 (Botanica) și Nr. 26 (Buiucani, Centru);
 • troleibuzele nr 7, 12, 25, 32 (Centru); Nr. 10 (Telecentru, Centru); Nr. 16 (Ciocana, Centru); Nr. 24 (Telecentru, Ciocana) și Nr. 28 (Botanica, Centru);
 • microbuzele nr 112 (Botanica); Nr 116 (Telecentru, Botanica); nr. 130, 134, 148, 162 (Centru); nr 138 (Bubueci); Nr. 166 (Botanica, Ciocana) și Nr. 190 (Telecentru).
Chișinău, str. Calea Orheiului, 130
+37322896499
300 - 2500 Lei