Dumitru Roman de la Comedy Zebra Show a povestit detalii despre viața sa

Dumitru Roman de la Comedy Zebra Show, cunoscut ca și Beton, a făcut mai multe dezvăluiri despre viața sa și umorul autohton.

Actorul a relatat în cadrul unui Interviu fără Protocol cu Dorin Galben mai multe detalii din copilărie, a povestit cum și-a ales profesia, dar și cum au loc unele filmări ale trupei, transmite Știri.md cu referire la Zugo.

Umoristul a mărturisit că porecla sa vine din ogradă. Fratele său era poreclit în curte Beton, iar apoi porecla a trecut și la el.

El a mărturisit că în copilărie a fost interesant, însă familia sa, formată din patru persoane, a locuit într-o cameră de 16 metri pătrați, iar părinții erau nevoiți să vândă la piață pentru a e asigura toate cele necesare copiilor.

Referindu-se la umorul din Moldova, Beton afirmă că mulți dintre actorii de la noi au înțeles ce vor să vadă oamenii și încearcă să facă asta, astfel încât unii să privească filmulețele și să spună: „Uite, este unul mai debil decât mine”.

Dumitru a dezvăluit că atunci când filmează ceva, scenariul poate fi schimbat chiar în platou, iar unele videouri sunt filmate chiar timp de câteva ore, de acasă, însă acum trupa și-ar dori să realizeze un serial.

источник:zugo.md
0