Weekend-ul acesta va avea loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Duminică, 29 septembrie, capitala Moldovei va găzdui mii de alergători, care se vor aduna în Piața Marii Adunări Naționale pentru a da „five” celei de-a cincea aniversare a „Maratonului Internațional Chișinău” și a participa la cea mai grandioasă cursă de alergare a țării.

Organizatorii evenimentului îi invită pe toți să participe la acest festival sportiv, deoarece, pe lângă competiții, „Chișinău Marathon” a pregătit și multe alte surprize atât pentru participanți, cât și pentru invitați!

Astăzi, 27 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale se va deschide Sport Expo. Participanții la competiție își vor putea lua pachetele de start în intervalul orelor 14:00 și 19:00. De asemenea, în zona Sport Expo va fi deschis un magazin de echipamente sportive și suvenire.

Sâmbătă, 28 septembrie, începând cu ora 10:00, în Piața Marii Adunări Naționale va fi dat startul competiției pentru copii „KIDS RUN by Naturalis”. Tinerii sportivi vor primi medalii de finisheri, iar câștigătorii - premii și cadouri din partea partenerilor evenimentului. Oaspeții sunt așteptați de concursuri, antrenamente active și master-class-uri interesante.

De asemenea, pe 28 septembrie, între orele 17:00 și 19:00, pe teritoriul Food Zone by Radler, va avea loc un eveniment culinar tradițional pentru participanții la „Chișinău Marathon” – „Pasta Party by Linella”. Toți participanții înregistrați sunt invitați la „Pasta Party by Linella” pentru a se cunoaște mai bine și a se încărca cu energie în ajunul competiției. 

Duminică, 29 septembrie, în piața centrală a Chișinăului se va desfășura cursa principală. Competiția va începe la ora 08:55 cu startul pentru sportivii în scaune rulante. 

Startul curselor de  5 km by Herbalife, 10 km by Naturalis, 21 by Technosoft, 42 km by #BeActive и Fun Run by Iute Credit de 1,5 km este programat pentru ora 9:00.

Organizatorii vă reamintesc că la cursa distractivă de familie „Fun Run by Iute Credit” poate participa orice doritor. Toți participanții vor primi cadou un tricou de marcă cu logo-ul celui de-al cincilea „Chișinău Marathon”. Participarea la cursă este gratuită!

Atenție! În legătură cu desfășurarea competiției din acest weekend, în oraș vor fi blocate o serie de străzi.

Organizatorii „Maratonului Internațional Chișinău 2019” sunt organizația sportivă Sporter și cel mai popular panou de anunțuri gratuite - 999.md.

источник:Afisha.md
0