Evenimentele sportive la care poți participa în timpul apropiat

Publicat: 16 ianuarie 2023

Marathon-ul este o provocare uimitoare pentru oricine. Nu numai că te ajută să-ți testezi limitele fizice, dar te și încurajează să depășești limitele mentale. Participarea la o cursă de marathon este o experiență care te va schimba pentru totdeauna. Chiar acum ai șansa să participi la curse precum ultramaratonul Rubicon sau cursa Milestii Mici Wine Run.


Rubicon 2023

PreviewImage

Cea mai aprigă cursă a anului se va desfășura pe 3-4-5 februarie. De această dată Rubicon va străbate 16 raioane din regiunea est a Republicii Moldova. Lungimea totală a traseului va constitui 540 km. Ștafeta începe în satul Palanca la orele 06:00, raionul Ștefan Vodă și finisează în orașul Soroca la 16:34. Distanța este împărțită în 51 de etape, unde participantul se poate înregistra la una sau mai multe.

Costul înregistrării pentru o etapă a ștafetei este de 150 lei. Pentru 2-5 etape costă 400 lei, 6-10 etape - 500 lei, 11-15 etape - 600 lei, 16 și mai multe etape - 800 lei.

În timpul cursei, participanții vor fi însoțiți de către un autobuz confortabil. Pe 3 februarie, autobuzul va duce participanții la startul cursei în raionul Ștefan Vodă, iar pe 5 februarie după finiș îi va aduce în Chișinău. Pentru a rezerva un loc, alegeți opțiunea ,,autobuz’’, la înregistrare și achitați 800 de lei pentru toate 3 zile ale cursei 

Acum e timpul să te alături la cursa sportivilor tari de fire! Numărul de sloturi este limitat, deci nu rata șansa să devii eroul Rubicon.
Te poți înregistra chiar acum conform următorului link

Milestii Mici Winerun 2023

PreviewImage

Milestii Mici Winerun 2023, va avea loc pe 11 martie și începe exact la 12:00. Participanții vor parcurge 10 km prin faimoasele galeriile subterane și vor participa la un program special, care le va face cunoștință cu istoria vinăriei Mileștii Mici și va arăta partea atractivă a beciurilor. Înregistrează-te acum, numărul de locuri este limitat.

Depozitele subterane ale vinăriei Mileștii Mici, sunt incluse în cartea recordurilor Guinness, fiind cea mai mare galerie subterană din lume, după conținutul numărului de sticle cu vin - chiar acolo are loc cursa, la o adâncime de 80 km.

Pot participa sportivii profesioniști și amatorii sportului, băștinașii Republicii Moldova și oaspeții ei.

Câștigătorii vor primi premii și cadouri din partea partenerilor.
Pentru a te înregistra accesează următorul link

источник:Afisha.md
0