The Motans și Alina Eremia își încântă fanii cu o nouă colaborare - Din trecut

The Motans și Alina Eremia își încântă fanii cu o colaborare mult așteptată și au lansat "Din Trecut", o piesă cu un vibe de vară, plină de nostalgie, dar care te îndeamnă la dans. Te invităm să o asculți.

"Din Trecut" a fost scrisă și compusă de cei doi artiști, împreună cu Alex Cotoi și Marco & Seba, transmite infomusic.ro. Piesa te trece prin mai multe stări, te duce cu gândul la o iubire pierdută, la o vacanță care a fost, dar care ți-ai dori să se repete.


"În una dintre sesiuni ne-am propus să facem o piesă mai de vară, care te poartă cu gândul într-o mică vacanță. Pe mine m-a dus în piața San Marco încă de la primele note, iar versurile au curs rapid, probabil datorită acestui fapt piesa are un vibe mai neobișnuit. Cel mai ciudat e că nu am fost niciodată în Veneția, iar piața San Marco nu am văzut-o decât pe un print de pe un perete al restaurantului în care am lucrat ca ospătar acum câțiva ani", a declarat The Motans.


Și pentru Alina Eremia colaborarea cu The Motans este una extrem de specială, spunând:


"Am lucrat împreună cu Denis la mai multe piese, printre care se numără <<De sticlă>> și <<Promite-mi>>. Mereu au ieșit lucruri frumoase. Denis este un artist talentat, de la care am învățat pe parte de songwriting. Am povestit de-a lungul timpului să facem o colaborare, dar am așteptat piesa potrivită. Mi-a plăcut la nebunie Din trecut de la prima ascultare și cred că identitățile noastre muzicale se întâlnesc la mijloc. Este o piesă nostalgică, dar care te face să dansezi. Se simte amprenta Marco & Seba și Alex Cotoi. Îmi place mult estetica clipului, realizat de Loops Production. Sperăm să vă cucerească, așa cum ne-a cucerit și pe noi".


Producția clipului a fost realizată de Loops Production, Bogdan Păun semnează regia, Andra Marta si Cristina Poszet semnează scenariul, iar Alexandru Mureșan a fost DOP.