The Chainsmokers au lansat un videoclip emoționant despre prietenie

The Chainsmokers a reînceput să lanseze single-uri care să cucerească topurile până în 2020, iar de această dată e vorba despre o colaborare intitulată "Family".

Duo-ul american a colaborat cu Kygo şi a prezentat povestea prieteniei cu cameramanul Rory Kramer într-un videoclip care e în egală măsură vlog. Îl puteţi urmări în articol.

Rory Kramer este vedeta noului clip The Chainsmokers, "Family". Cameramanul şi omul responsabil cu imaginea video a trupei primeşte un tribut prin acest videoclip. El este prezentat drept mai mult de un colaborator, un membru al familiei muzicienilor şi o parte integrală a poveştii de succes The Chainsmokers. Vedem şi momente grele din viaţa lui Rory, precum un accident auto care a necesitat o recuperare anevoioasă. Aflăm şi că acest personaj inedit a avut chiar o emisiune despre viaţa sa, un reality show.

Rory avea o viaţă hiperactivă, presărată cu cascadorii, călătorii şi excursii. Îi vedem în clip pe cei care i-au fost alături cameramanului în momentele grele, inclusiv Drew şi Alex, artiştii care formează The Chainsmokers. Povestea are final fericit, pentru că protagonistul s-a reîntâlnit cu o bună prietenă, a reluat relaţia cu ea şi s-a logodit. La final aflăm că e totul o mare campanie de awareness pe care am văzut-o şi la unii comedianţi şi podcasteri din SUA.

E vorba despre recomandarea de a îţi rupe 30 de secunde din viaţa ta ocupată pentru a lua legătura cu prietenii şi a afla dacă ei sunt bine. Are legătură cu depresia tot mai întâlnită la nivel global şi este şi unul dintre principiile de bază ale celor care s-au cunoscut şi împrietenit la Alcoolicii Anonimi. Chiar dacă piesa cea nouă are beat-uri vesele şi dansabile, inflexiunile din vocea solistului induc o oarecare melancolie şi tristeţe.

Luna trecută The Chainsmokers a lansat piesa "Push My Luck", după ce în vară ne oferise colaborarea cu Illenium şi Lennon Stella pe piesa "Takeaway". 

Recent am putut asculta şi mult aşteptata colaborare dintre Blink-182 şi The Chainsmokers, "P.S. I Hope You're Happy". Kygo s-a remarcat în această vară prin readucerea unei piese de Whitney Houston în topuri, "Higher Love". Artistul a avut şi o colaborare cu Rita Ora în primăvară, "Carry On", scrie infomusic.ro.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.