The Chainsmokers au lansat un nou videoclip Push My Luck

The Chainsmokers evocă iubirile adolescenţei în noua piesă "Push My Luck". Cu un vibe de Blink-182 şi entuziasm tineresc, piesa debutează şi se transformă într-un track catchy pentru duo-ul american. Primeşte şi un videoclip alb-negru intim, pe care îl vizionaţi în articol.

"Push My Luck" a sosit prin Disruptor Records/Columbia Records şi include o voce molatecă a lui Drew Taggart, cântând despre iubirea proaspăt înmugurită. Videoclipul este regizat de către Steven Sebring şi o are ca protagonistă pe Lais Ribero, fotomodel. Aceasta este prezentată pe o platformă rotativă, ca muză a băieţilor. Noul track este inedit pentru că face o trecere între genuri muzicale spre final.

Porneşte ca o baladă pop-rock, pe la mijloc i se adaugă un bas interesant, iar spre final erupe într-un mixaj specific de EDM. Vocile subţiri mixate amintesc de vremea când Skrillex era la modă acum un deceniu. Clipul este simplu şi îi include doar pe cei 2 artişti, cântând la diferite instrumente şi dansând, intercalaţi cu cadre ale lui Lais Ribero, transmite infomusic.ro.

Muzicienii se află în plin turneu "World War Joy", o serie de concerte în America de Nord, cu opriri numai pe arene uriaşe. În deschidere cântă 5 Seconds of Summer şi Lennon Stella. Seria de concerte se termină la început de lună decembrie. The Chainsmokers au fost nominalizaţi recent la o distincţie American Music Award în categoria "Favorite Artist - Electronic Dance Music". Fanii îi pot vota până pe 20 noiembrie, iar gala premiilor are loc pe 24 noiembrie, fiind difuzată pe canalul TV ABC.

The Chainsmokers pregăteşte un nou album, cunoscut drept "World War Joy", care include 10 track-uri. 5 dintre ele au fost deja lansate ca single-uri. Primul a fost colaborarea cu 5 Seconds of Summer, "Who Do You Love". Am mai putut asculta şi "Kills You Slowly", "Do You Mean", "Call You Mine" şi "Takeaway". Băieţii se pregătesc şi de un turneu european, care va începe în 2020.

The Chainsmokers este un duo de DJ şi producători din new York, format din Andrew Taggart şi Alexander Pall. Conform publicaţiei Forbes, artiştii l-au detronat pe Calvin Harris în postura de "cei mai bine plătiţi DJi", după 6 ani de supremaţie.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.