Taylor Swift a lansat videoclipul piesei I Can See You (Taylor’s Version)

Publicat: 11 iulie 2023

Scris și regizat de Taylor Swift, videoclipul pare un fragment dintr-un veritabil film de acțiune. Cântăreața de 33 de ani este închisă într-un seif și își așteaptă salvatorii. Joey King și Presley Cash, care au colaborat anterior cu Taylor pentru vizualul piesei "Mean", împreună cu fostul iubit al lui Swift, actorul Taylor Lautner, își unesc forțele pentru a o elibera pe artistă.

"Am scris acest scenariu video în urmă cu mai bine de un an, dorindu-mi cu adevărat să redau în mod simbolic cum m-am simțit când fanii m-au ajutat să-mi revendic muzica. Am fost setată pe Joey King, Taylor Lautner și Presley Cash să joace în videoclip. Joey și Presley fuseseră în videoclipul pentru <<Mean>> când aveau 9 și 13 ani și s-au întors într-un mare stil. Taytay (n.r. Taylor Lautner) este INCREDIBIL în asta (nu a avut cascador). Întotdeauna mi-am dorit să regizez scene de luptă/o poveste despre un jaf și am avut cea mai tare perioadă complotând ideea cu uimitorul Jonathan Sela (n.r. director de imagine)", a transmis Taylor Swift.

Taylor Swift a prezentat videoclipul în premieră în timpul concertului ei din Kansas City, parte a turneului "Eras Tour". Actorii King, Lautner și Cash i s-au alăturat pe scenă pentru a sărbători lansarea materialului video.

Pe 7 iulie, Taylor Swift a lansat o nouă versiune a albumului "Speak Now", pe care artista îl prezenta publicului pentru prima oară în 2010. Materialul include noi versiuni ale melodiilor deja cunoscute de public, dar și șase piese ce nu fuseseră incluse pe discul original. Acestea sunt:

  • Electric Touch (feat. Fall Out Boy)
  • When Emma Falls in Love
  • I Can See You
  • Castles Crumbling (feat. Hayley Williams)
  • Foolish One
  • Timeless

source:Afisha.md
0