Slash și Ryan Gosling colaborează pentru piesa Im Just Ken, extrasă de pe coloana sonoră a filmului Barbie

Publicat: 12 iulie 2023

Ryan Gosling își arată talentul muzical odată cu lansarea piesei "I'm Just Ken", extrasă de pe coloana sonoră a mult așteptatului film "Barbie". Legendarul Slash i se alătură cu o partitură la chitară. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Mai sunt câteva zile până la lansarea oficială a filmului "Barbie", cu Margot Robbie și Ryan Gosling în rolurile principale. Pelicula este așteptată cu entuziasm de fani. Momentan, ei își pot satisface curiozitatea cu numeroasele indicii și trailere apărute pe internet. Cel mai recent demers în acest sens este piesa "I'm Just Ken", interpretată chiar de Gosling.

Compusă de Mark Ronson și Andrew Wyatt, "I'm Just Ken" este o baladă emoționantă, prin care Ken analizează greutățile pe care le-a îndurat de-a lungul vieții sale de păpușă de plastic. Mai mult, versurile melodiei exprimă și nesiguranța pe care Ken o simte în relația cu Barbie: Cu o voce gâtuită, el mărturisește:

"Nu știu cine sunt fără tine. Există. Nu există". Sensibilitatea melodiei este echilibrată de partitura de chitară a lui Slash.

Potrivit Variety, Mark Ronson l-a descris pe Slash drept "idolul său din toate timpurile", adăugând:"I-am trimis cântecul și mi-a spus: E minunat, cântă solo-ul de la final și părțile ritmice.

Coloana sonoră a filmului "Barbie" include cântece ale unora dintre cele mai mari vedete pop contemporane, cum ar fi Lizzo, Fifty Fifty, Kali, Gayle, Khalid, Haim și Ava Max. O serie de single-uri au fost deja lansate, printre care "Dance the Night" (Dua Lipa) și "Barbie World" (Nicki Minaj, Ice Spice, AQUA). Recent, Billie Eilish a dezvăluit că a pregătit un cântec special pentru această producție cinematografică.

source:Afisha.md
0