Sam Smith a lansat o piesă melancolică Kids Again

Sam Smith se refugiază în zilele lipsite de griji ale copilăriei, amintindu-ne tuturor cât de senină era acea perioadă. "Kids Again" este o piesă melancolică, despre o primă iubire a artistului.

Regizat de Alasdair McLellan, videoclipul piesei "Kids Again" este o întoarcere către sine și o retrăire a unor emoții frumoase pe care Sam Smith le-a trăit în copilăria sa. Vocea artistului ne este călăuză în această călătorie în trecut, într-o perioadă în care iubirea avea acea naivitate specifică vârstei.

Noul single "Kids Again" este extras de pe albumul "Love Goes", cel de-al treilea material de studio al artistului. Discul ar fi trebuit să apară pe piață în iunie, cu tilul "To Die For", însă a fost redenumit de Sam Smith și reprogramat pentru lansare pe 30 octombrie, scrie infomusic.ro.

Cele 17 piese de pe album au fost scrie pe parcursul ultimilor doi ani, iar pandemia de COVID-19 l-a determinat pe artist să regândească întregul material.

"Îmi pare rău că a durat atât. Dar aceste vremuri fără precedent mi-au oferit spațiul și timpul necesar să mă îndrăgostesc din nou de aceste piese. După toate astea, sunt încă de părere că iubirea este răspunsul. Și cu iubire în inimi și bunătate în cuvinte și fapte, continui să cânt."

Tracklist "Love Goes", Sam Smith:

  1. Young
  2. Diamonds
  3. Another One
  4. My Oasis (feat. Burna Boy)
  5. So Serious
  6. Dance (‘Til You Love Someone Else)
  7. For the Lover That I Lost
  8. Breaking Hearts
  9. Forgive Myself
  10. Love Goes (feat. Labrinth)
  11. Kids Again

BONUS TRACKS

  1. Dancing With a Stranger (Sam Smith & Normani)
  2. How Do You Sleep?
  3. To Die For
  4. I’m Ready (Sam Smith & Demi Lovato)
  5. Fire on Fire
  6. Promises (Calvin Harris & Sam Smith)