Robbie Williams dă startul festivităților de Crăciun cu piesa ”Merry Xmas Everybody”

Robbie Williams dă startul festivităților de Crăciun încă de la începutul lunii noiembrie lansând împreună cu Jamie Cullum videoclipul piesei ”Merry Xmas Everybody”. Îmbrăcat la patru ace, artistul britanic dansează dezinvolt, în vreme ce Cullum rămâne rezervat și fidel pianului său.

Robbie Williams emană entuziasm într-un videoclip festiv, ce marchează apropierea sărbătorilor de iarnă. Deloc stingherit de bucuria pe care o afișează, Robbie dansează și interpretează teatral noua sa melodie de Crăciun, pentru care l-a cooptat și pe pianistul Jamie Cullum.

Piesa promovată este un cover după single-ul "Merry Xmas Everybody" al trupei rock britanice Slade și se va regăsi pe viitorul album al lui Robbie, "The Christmas Present". Acest disc este așteptat să apară pe piață pe 22 noiembrie, fiind cel de-al 13-lea album al artistului britanic. Materialul a fost compus şi înregistrat în Londra, Los Angeles şi Vancouver și coprodus cu Guy Chambers şi Richard Flack. 

Pe lista invitaților surpriză cu care Robbie Williams a colaborat pentru acest album de Crăciun se numără Rod Stewart, Bryan Adams, Cullum și pugilistul Tyson Fury, menționează infomusic.ro.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.