Primele imagini cu fetița nou-născută a cuplului Enrique Iglesias & Anna Kournikova

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au confirmat faptul că familia lor s-a mărit și au încă o fetiță, prin intermediul unor fotografii postate pe conturile lor de Instagram.

În urmă cu câteva zile, într-un interviu acordat unui post de radio din Chile, Julio Iglesias Jr., fratele lui Enrique, a fost întrebat de zvonurile potrivit cărora va deveni, din nou, unchi. „Dar am devenit deja unchi”, a fost răspunsul acestuia.

Prezentatorul emisiunii a cerut explicații cu privire la declarații, precizând că nu se referă la gemenii pe care îi au deja Enrique Iglesias și Anna Kournikova. „Copilul s-a născut deja?”, a fost întrebarea acestuia, la care Julio Iglesias Jr. a răspuns afirmativ, precizând însă că nu vrea să spună dacă este vorba de o fetiță sau un băiat. „Acesta este un secret”, a mai adăugat el. „Fratele meu are acum trei copii. Este foarte fericit”, a mai ținut să precizeze Julio Iglesias Jr.

Declarațiile lui Julio Iglesias Jr. s-au dovedit a fi adevărate, căci atât Enrique Iglesias, cât și Anna Kournikova au postat pe conturile lor de Instagram imagini cu fetița nou-născută.

„My Sunshine 01.30.2020”, este textul care acompaniază imaginea postată de Enrique Iglesias, dezvăluind astfel și faptul că fetița a venit pe lume la finalul lunii ianuarie.

Același text l-a folosit și Anna Kournikova, ea postând două imagini emoționante. În prima imagine, ea ține în brațe fetița care abia se născuse, evident fiind faptul că fotografia a fost realizată imediat după ce copilul s-a născut.

În a doua imagine apare și Enrique Iglesias, care o sărută afectuos pe frunte, în timp ce Anna Kournikova ține în brațe fetița nou-născută.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți pentru prima dată în decembrie 2017, ei având gemeni, Nicholas Iglesias și Lucy Iglesias. Cei doi s-a cunoscut în 2001 pe platourile de filmare ale clipului „Escape” și de atunci sunt nedespărțiți.

„Este unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume”, a declarat Iglesias într-un interviu acordat în 2018, referindu-se la faptul că acum este tată. „Acum conduc mai încet. Mă gândesc la lucrurile stupide de câteva ori înainte de a le face. Am devenit mai responsabil”. Cântărețul nu ar fi deloc deranjat dacă gemenii lui ar alege o cariera muzicală atunci când vor fi mai mari. „Sper să fiu un tată cool”, a explicat acesta.

source:elle.ua
3