РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Muzică
Traininguri
Курс - Управление Персоналом
ONLINE

11 august

Traininguri
Иврит
ONLINE

30 septembrie

Traininguri
Обучение компьютерной азбуке
ONLINE

11 august

Pentru copii
Занимательная информатика
ONLINE

11 august

Traininguri
Онлайн курс "English for travelers". Идем в ресторан!
ONLINE

10 august

Traininguri
Практикум "Каким должно быть хорошее CV и что тебя ждёт на интервью"
ONLINE

10 august

Traininguri
Онлайн курс "English for travelers"
ONLINE

9 august

Traininguri
Полезный HR завтрак: Как посчитать стоимость текучести персонала?
ONLINE

12 august

Traininguri
Your Advanced Dose of English
ONLINE

29 septembrie

Primele imagini cu fetița nou-născută a cuplului Enrique Iglesias & Anna Kournikova
14 februarie, 08:091599

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au confirmat faptul că familia lor s-a mărit și au încă o fetiță, prin intermediul unor fotografii postate pe conturile lor de Instagram.

În urmă cu câteva zile, într-un interviu acordat unui post de radio din Chile, Julio Iglesias Jr., fratele lui Enrique, a fost întrebat de zvonurile potrivit cărora va deveni, din nou, unchi. „Dar am devenit deja unchi”, a fost răspunsul acestuia.

Prezentatorul emisiunii a cerut explicații cu privire la declarații, precizând că nu se referă la gemenii pe care îi au deja Enrique Iglesias și Anna Kournikova. „Copilul s-a născut deja?”, a fost întrebarea acestuia, la care Julio Iglesias Jr. a răspuns afirmativ, precizând însă că nu vrea să spună dacă este vorba de o fetiță sau un băiat. „Acesta este un secret”, a mai adăugat el. „Fratele meu are acum trei copii. Este foarte fericit”, a mai ținut să precizeze Julio Iglesias Jr.

Declarațiile lui Julio Iglesias Jr. s-au dovedit a fi adevărate, căci atât Enrique Iglesias, cât și Anna Kournikova au postat pe conturile lor de Instagram imagini cu fetița nou-născută.

„My Sunshine 01.30.2020”, este textul care acompaniază imaginea postată de Enrique Iglesias, dezvăluind astfel și faptul că fetița a venit pe lume la finalul lunii ianuarie.

Același text l-a folosit și Anna Kournikova, ea postând două imagini emoționante. În prima imagine, ea ține în brațe fetița care abia se născuse, evident fiind faptul că fotografia a fost realizată imediat după ce copilul s-a născut.

În a doua imagine apare și Enrique Iglesias, care o sărută afectuos pe frunte, în timp ce Anna Kournikova ține în brațe fetița nou-născută.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți pentru prima dată în decembrie 2017, ei având gemeni, Nicholas Iglesias și Lucy Iglesias. Cei doi s-a cunoscut în 2001 pe platourile de filmare ale clipului „Escape” și de atunci sunt nedespărțiți.

„Este unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume”, a declarat Iglesias într-un interviu acordat în 2018, referindu-se la faptul că acum este tată. „Acum conduc mai încet. Mă gândesc la lucrurile stupide de câteva ori înainte de a le face. Am devenit mai responsabil”. Cântărețul nu ar fi deloc deranjat dacă gemenii lui ar alege o cariera muzicală atunci când vor fi mai mari. „Sper să fiu un tată cool”, a explicat acesta.

0 au distribuit articolul
Traininguri
Курс - Управление Персоналом
ONLINE

11 august

Traininguri
Иврит
ONLINE

30 septembrie

Traininguri
Обучение компьютерной азбуке
ONLINE

11 august