OneRepublic transmite un mesaj de speranţă prin noul videoclip Better Days

OneRepublic transmite un mesaj de speranţă prin lansarea videoclipului piesei "Better Days". Melodia a fost compusă în carantină, iar videoclipul oficial tocmai lansat este o compilaţie de mesaje video transmise de fani. Pe YouTube puteţi dona către un fond de solidaritate cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii în lupta cu Covid-19. Vă invităm să vizionaţi clipul în articol.

Videoclipul "Better Days" a fost creat după ce trupa a îndemnat fanii să înscrie videoclipuri din carantină. Clipul începe cu un cover de vioară al piesei, urmat de mesaje din toată lumea, din Italia până în Teheran sau Kazakhstan, cu opriri în spitalele, aeroporturile şi metropolele de pe glob. Străzi goale din Marea Britanie şi un Times Square părăsit induc teroare, înlocuită rapid cu speranţă. Fanii OneRepublic transmit mesaje de încurajare, de putere, îşi exprimă dorul faţă de cei dragi, în special cei în vârstă pe care nu îi pot vizita în această perioadă, transmite infomusic.ro.

Vedem şi o sumedenie de hobby-uri, de la cântat la chitară, la dansuri TikTok şi jogging în zone părăsite. Viaţa continuă chiar şi pe timp de pandemie, relaţiile continuă prin apeluri video, iar familiile stau izolate împreună. Spre finalul clipului apare şi o urmă de speranţă, pentru că vedem China repornind activitatea şi viaţa luând-o de la capăt. Între oameni care dansează în bucătărie şi în magazine goale sau un doctor în costum de protecţie care face un scurt dans, acest videoclip este mai degrabă un serviciu public foarte necesar acum.

OneRepublic a compus această piesă în carantină şi auto izolare, în vreme ce se pregăteşte să lanseze albumul cu numărul 5 din carieră. Discul se numeşte "Human" şi va debuta pe 9 mai. "Better Days" a fost una dintre ultimele melodii compuse pentru noul LP. Fanii au fost invitaţi să urce propriile propuneri de clipuri prin aplicaţia Cinebody. Casa de discuri Interscope Records va dona o parte din veniturile generate de streaming-ul piesei "Better Days" către ONG-ul caritabil MusiCares, care a înfiinţat un fond special pentru Covid-19, ajutându-i pe cei din comunitatea muzicală afectaţi de pandemie.

Single-ul s-a viralizat deja şi a strâns peste 9 milioane de stream-uri. A fost deja preluat în campanii ale celor de la NBC, Jeep şi Ram. NBC a inclus-o într-un calup de mesaje pozitive, iar Jeep şi Ram în spoturile cu pachete speciale pentru clienţii săi în această perioadă dificilă .