Noul single al Innei a fost inclus pe coloana sonoră a serialului Grand Hotel

Inna (32 de ani) a semnat o colaborare cu Eva Longoria (44 de ani), noul single al cântăreţei, „Tu Manera“, făcând parte din coloana sonoră a serialului „Grand Hotel“ de la ABC, produs de actriţa americană.

Piesa compusă de Inna, „Tu Manera“, este inclusă pe coloana sonoră a serialul TV „Grand Hotel“, care este produs de Eva Longoria şi care va debuta pe ABC începând cu 17 iunie 2019, informează adevărul.ro.

„Nu m-am aşteptat ca una dintre piesele de pe noul meu album «YO» să fie apreciată într-un timp atât de scurt şi deja să fie inclusă pe coloana sonoră a unui serial. Când m-au anunţat cei din echipa mea de la Global Records şi Roc Nation despre această reuşită, am fost extrem de entuziasmată. «Tu Manera» este una dintre cele mai energice piese pe care le-am compus şi se pare că va bucura şi mai mulţi oameni şi cu ajutorul unui serial TV. Sky is the limit (Limita este cerul – n.r.)“, a declarat Inna.    

De curând, Inna a atins un nou record pe YouTube: are 3 miliarde de vizualizări pe propriul canal de şi peste 5 milioane de abonaţi. De asemenea, la nivelul întregii platforme YouTube, are peste 4 miliarde de vizualizări, poziţionându-se pe locul 91. Artista devansează nume mari precum Justin Timberlake, Thalia, Jessie J, Avril Lavigne, Lana del Rey, Red Hot Chili Peppers, Kygo, Sean Paul şi Kanye West.   

Inna a lansat până acum patru piese de pe albumul „YO“: „RA“, „Iguana“, „Sin Ti“ şi „Tu Manera“. Albumul „YO“ este în limba spaniolă, este compus integral de artistă şi produs de David Ciente şi se va lansa cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezintă artişti de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith. 

Tot anul acesta, Inna a lansat „Sin Ti“, o piesă de dragoste, o declaraţie directă şi emoţionantă, care are peste 5 milioane de vizualizări. Anul trecut, Inna a lansat „RA“ (cu aproape 10 milioane de vizualizări) şi „Iguana“ (peste 15 milioane de vizualizări), două piese cu un sound complet nou faţă de cel cu care erau obişnuiţi fanii artistei, care vor fi incluse pe albumul „YO“.  

Albumul include 11 piese, fiecare spune povestea unui alt personaj, unei alte stări pe care Inna simte că le-a trait în altă viaţă. Piesele se numesc „RA“, „Contigo“, „Iguana“, „Si, Mama“, „Sin Ti“, „Locura“, „Fuego“, „Tu Manera“, „La Vida“, „Gitana“, „Te Vas“. Pentru fiecare dintre ele, artista a filmat câte un videoclip cu NGM Creative (Bogdan Păun – regizor şi Alex Mureşan – DoP), producţie video Loops Production. Inna a susţinut peste 800 de concerte, are peste 11 milioane de fani pe Facebook, 1,5 milioane de fani pe Twitter şi 2,6 milioane de fani pe Instagram.

source:Adevarul.ro
0