Nothing But Thieves a lansat piesa Miracle, Baby

Nimic nu poate opri Nothing But Thieves din fireasca sa ascensiune, trupa lansând hit după hit. Cel mai nou este "Miracle, Baby", care a sosit pe 9 iulie, odată cu anunţul că trupa va lansa un EP nou, "Moral Panic II". Piesa se ascultă în articol, unde avem şi detalii despre noul EP.

Nothing But Thieves a anunţat un nou EP, "Moral Panic II", care va fi un companion pentru LP-ul lansat în octombrie 2020, "Moral Panic". Vestea bună e că nu mai avem mult de aşteptat până la noul material, care va sosi pe 23 iulie 2021. Trupa nu e străină de lansări de EP-uri între albume, având câte unul în 2013, 2014, două în 2015 şi unul în 2018.

Cat despre albume de studio, Nothing But Thieves a bifat doar 3 până acum, urcând chiar pe locul 2 în topurile britanice cu cel din 2017, "Broken Machine". Nici cel din 2020 nu a stat rău, "Moral Panic" ducându-i pe muzicieni pe locul 3 în UK. Trebuie spus şi că primele două materiale discografice au primit discul de argint de la BPI (British Phonographic Industry).

Nothing But Thieves reuşeşte prin "Miracle, Baby" să combine un vibe de Muse cu un extra romantism şi visare, dar şi acel vibe de "fac muzică pentru oamenii care dansează cu nepăsare faţă de cei din jur". Aşa cum zic puştanii acest grup "este un mood", o stare de spirit, un vibe. Poate schimba imediat starea de spirit a ascultătorului şi are câte puţin din fiecare emoţie umană. În bună parte asta se datorează vocii solistului Conor Mason, care atinge note înalte în mod fantastic.

Formaţia a decis să lanseze un "Moral Panic II" imediat după ce "Part I" a fost deja mixat, masterizat şi discurile au fost scoase pe linia de producţie. Cele 5 piese extra au fost create pentru că artiştii au avut mai mult timp liber, în lipsa turneului aferent ultimului album lansat în toamna trecută. Pentru NBT urmează concerte în Marea Britanie şi un turneu în marile arene britanice şi irlandeze pe final de an.