Natalia Gordienko a povestit despre relatia cu Filip Kirkorov

Intr-o postare pe Instagram, Natalia Gordienko a vorbit despre relatia de prietenie si colegialitate pe care o are cu fostul sot al Primadonnei. Aceasta a insotit mesajul cu o fotografie din indepartatul 2006, atunci cand Natalia impreuna cu Arsenium au reprezentat Moldova la Eurovision cu piesa Loca.

„Eu si Filip Kirkorov.
Imi aduc aminte de parca a fost mai ieri: anul 2006, 18 ani, inca nu sustinusem bacalaureatul, nu vazusem mare lucru la acea varsta, dar deja eram pe scena Eurovisionului alaturi de Arsenium. Imi tremurau genunchii de la marimea colosala a scenei si de la personalitatile din jurul meu. Si, de parca n-ar fi fost de-ajuns, am mai facut cunostinta si cu Filip. Ei cum „am facut cunostinta”, am reusit sa facem aceasta fotografie frumoasa si sa vorbim nitel. In acel an, Kirkorov a fost regizorul lui Bilan pentru piesa „Never let you go”, pe care si azi o consider una dintre cele mai stralucitoare prestatii de la Eurovision
Doar in 2007, la Novaya Volna, am avut posibilitatea sa discut mai indeaproape cu Filip. Chiar i-a placut performanta mea si m-a inundat cu complimente. Prieteni, va puteti imagina cat de placut poate fi sa te laude insusi Filip Kirkorov?
Imi amintesc ca „ma scaldam” intr-o mare de energie pozitiva si dorinta puternica de a face mult mai mult.


De atunci, ne tot intalneam periodic la diferite evenimente, discutand o potentiala colaborare, dar cumva nu se lipea nimic. Inca..
Si... pe 3 ianuarie, am primit un mesaj de la Filip: „Avem o piesa pentru tine!”
Sunt sigura ca inima mea s-a oprit pentru cateva secunde, apoi a inceput sa bata in ritmuri puternice. Am ascultat versiunea demo si am ramas pur si simplu stupefiata. Era exact cum imi placea mie: o balada de dragoste, in care poti demonstra toate notele si capacitatile vocii. M-am regasit in fiecare vers!
Pe langa asta, am descoperit ca Filip nu numai ca este o fire foarte sensibila, ci si un adevarat profi. Ma ajuta de fiecare data cand am nevoie si participa constant la intregul proces de creatie. Vrea sa stie aproape totul. Si este foarte atent. Acest lucru se manifesta in cele mai mici detalii, este foarte grijuliu si se prezinta ca fiind mentorul meu.
Oportunitatea de a lucra cu Filip Kirkorov este pur si simplu wow! Mai mult, Filip respira prin acest proiect. Avem sinergia si impulsul necesare, suntem pe aceeasi unda. Sunt sigura ca vom avea un show grandios si memorabil, deoarece pur si simplu nu poate fi altfel acolo unde este Filip Kirkorov.”, a scris Natalia.
Amintim ca interpreta participa la Eurovision in acest an cu melodia Prison. Finala Nationala a concursului va avea loc pe 29 februarie si atunci vom afla cine ne va reprezenta tara la Rotterdam.

source:perfecte.md
5