Metallica a lansat piesa Screaming Suicide, extrasă de pe viitorul album 72 Seasons

Publicat: 21 ianuarie 2023

Metallica a lansat piesa "Screaming Suicide", extrasă de pe viitorul album - "72 Seasons". Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

"Screaming Suicide" este cel de-al doilea single lansat de pe viitorul album. La sfârșitul lunii noiembrie, formația le-a prezentat fanilor piesa "Lux Æterna". Despre tematica "Screaming Suicide", trupa a comunicat: 

"Screaming Suicide abordează cuvântul tabu  - sinucidere. Intenția este de a comunica despre întunericul pe care îl simțim în interior. Este ridicol să credem că ar trebui să negăm aceste gânduri. Într-un moment sau altul, cred că majoritatea oamenilor s-au gândit la asta. A-l înfrunta înseamnă a vorbi despre el. Dacă este o experiență umană, ar trebui să putem vorbi despre asta. Nu sunteți singuri".

Melodia este acompaniată de un videoclip alb-negru regizat de Tim Saccenti.

"72 Seasons" este al unsprezecelea album de studio al trupei americane de heavy metal. Discul este programat de lansare pe 14 aprilie 2023, prin propria casă de discuri - Blackened Recordings. Metallica va sărbători lansarea materialului cu un turneu american. Prima jumătate a turneului va avea loc vara aceasta, iar cealaltă jumătate în vara lui 2024. În deschiderea concertelor vor cânta trupe ca Pantera, Mammoth WVH sau Five Finger Death Punch.

Tracklist "72 Seasons":

  1. 72 Seasons
  2. Shadows Follow
  3. Screaming Suicide
  4. Sleepwalk My Life Away
  5. You Must Burn!
  6. Lux Æterna
  7. Crown Of Barbed Wire
  8. Chasing Light
  9. If Darkness Had A Son
  10. Too Far Gone?
  11. Room Of Mirrors
  12. Inamorata

source:Afisha.md
0