Mahmut Orhan și Irina Rimes lansează un nou videoclip - Hero

Mahmut Orhan colaborează din nou cu Irina Rimes, de această dată pe piesa "Hero". Este o melodie în limba engleză, mixată şi produsă de către DJ-ul turc şi care primeşte un videoclip cu o poveste urbană, cotidiană. Vă invităm să vizionaţi clipul în articol.

Irina Rimes şi Mahmut Orhan au colaborat pentru prima oară în iunie 2019, pe piesa "Schhh", care a primit un videoclip animat. Artiştii se reunesc acum pe single-ul "Hero", iar DJ-ul care a venit la Neversea 2019 ne oferă un beat melancolic, de afterparty de vară. În videoclipul noii piese, Irina Rimes joacă rolul fetei nemulţumite de viaţa sa şi de meseria de chelneriţă.

O figură masculină o trezeşte la viaţă şi o invită la introspecţie. Privind în oglindă, Irina descoperă un sine mai războinic şi renunţă la meseria de chelneriţă. Apoi alege să bea shoturile clienţilor şi să danseze ca şi când nimeni nu ar privi-o. De fapt, acel sine din oglindă a evadat din protagonistă şi a prins viaţă, provocând haos în viaţa personajului.

Irina şi Irina 2 sunt înlănţuite în dans, îşi excecută acţiunile în oglindă şi sunt subiect de introspecţie constantă. Mesajul piesei este clar: eroul este acea parte a sinelui care alege să fie diferită şi să iasă din conformism. Mahmut Orhan apare în videoclip drept bărbatul misterios care influenţează această evoluţie a personajului feminin.

Track-ul este plin de mixaje, puse inclusiv pe vocea Irinei, combinat cu acorduri de chitară văratică şi un beat uşor pe fundal. La final de clip aflăm că totul a fost doar o reverie cu ochii deschişi, din păcate... Mahmut Orhan este un DJ în vârstă de 26 de ani, din oraşul Bursa, Turcia. Este activ din 2011, la casa de discuri Ultra Music şi abordează genuri precum EDM, deep house, nu disco şi indie dance. A mixat la Exit Festival, UNTOLD şi Neversea, scrie infomusic.ro.

Irina Rimes se pregăteşte să cânte la Cerbul de Aur 2019 şi vine după o reprezentaţie la Blaj aLive 2019 în iunie. O vom regăsi şi în sezonul viitor Vocea României, în juriu, alături de Tudor Chirilă, Smiley şi Horia Brenciu.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.