Loredana a lansat o nouă piesă cu iz de muzică balcanică, Damdiridam

Loredana a lansat o nouă piesă cu iz de muzică balcanică, "Damdiridam". Melodia primeşte un videoclip care spune două poveşti, ambele bazate pe un dans modern combinat cu unul tradiţional. Înlănţuirea de elemente culturale vi se dezvăluie în articol.

"Damdiridam" pare să combine pop-ul modern cu elemente de muzică grecească, poate şi aromână. Refrenul este foarte uşor de fredonat şi îţi rămâne în creier prin înlănţuirea de vocale şi consoale ce vin uşor pe limbă. Miezul poveştii clipului este jocul a doi tineri pe malul unei ape, înlănţuiţi în dans. El are port tradiţional, iar ea este îmbrăcată elegant şi sobru, alăturându-i-se elementului masculin în dans.

Partea modernă a piesei primeşte influenţe tribale, de reggaeton şi muzică pop. Interludiul în care Loredana recită suav versuri în engleză aminteşte puţin de creaţiile Madonnei. Loredana apare cu o rochie roz ca un flamingo şi se unduieşte pe ritmul piesei, iar spre final de clip este acoperită de un voal subţire, pentru acel interludiu plin de mister. Melodia "Damdiridam" este compusă de către Foivos Delivorias, Loredana Groza și Ernest Fazekas, iar videoclipul este regizat de Claudiu Stan, transmite infomusic.ro.

Loredana vine după un hit, colaborarea cu Voltaj din octombrie, "Dependenta mea". Muziciana a fost în juriu la Festivalul Cerbul de Aur 2019 şi se pregăteşte pentru un concert la Berăria H, alături de Banda Agurida. Finalul de an se anunţă încărcat pentru cântăreaţă, care face parte din distribuţia musical-ului "Mamma Mia". Acesta va avea pe 29 decembrie o nouă reprezentaţie la Sala Palatului din Bucureşti. Loredana apare în rolul Donnei, mama Sophiei, iar pe scenă mai urcă şi Horia Brenciu, Cornel Ilie, Aurelian Temişan, Anca Ţurcaşiu şi Ana Munteanu.

Şi artista nu s-a oprit aici! Pe parcursul toamnei a fost implicată atât în musical-ul "Mamma Mia", cât şi în musical-ul "We Will Rock You". Ne pregăteşte multe surprize şi pentru anul 2020, iar în CV-ul său se află şi credite de compozitoare, textieră, orchestrator, actriţă, antrenoare de voce, om de televiziune, scriitoare şi fashion icon.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.