Liviu Teodorescu a lansat un nou videoclip ”Unde Îți Zboară Gândul?”

”Unde Îți Zboară Gândul?”, ne întreabă Liviu Teodorescu, inspirat de momentele în care mintea zboară acolo unde vrea ea. Melodia este compusă de artist, fiind acompaniată de un videoclip filmat alături de Criss Blaziny.

Există numeroase momente în care "cădem pe ganduri", desprinși de prezent, trecut sau viitor. Un astfel de moment este descris și în piesa "Unde îți zboară gândul?", noul single al lui Liviu Teodorescu. Videoclipul melodiei, ce induce o stare de visare, a fost filmat alături de Criss Blaziny, într-un decor inedit – pe terasa propriei sale case, fiind acompaniat de o chitară și de un cer senin, aflat la apus.

Piesa este compusă chiar de către artist, atât muzica cât și textul, fiind precedată de single-ul "Mi-ai pus ceva în pahar", lansat în urmă cu o lună, transmite infomusic.ro.

Liviu Teodorescu a cochetat încă de mic cu teatrul, muzica, festivalurile și competițiile muzicale, cele mai notabile performanțe publice, în ultimii ani, fiind aparițiile sale în serialul "Pariu cu viața" (Pro TV) și show-ul  TV Vocea României.

După prima lui piesă din cariera solo, "Electronic Symphony", au urmat "Ești Piesa", "Așa e dragostea" (cu Andra), "Tot ce mi-a rămas" (cu Robert Toma și Adda), "Un loc în viața ta", "În brațele tale", "Târziu" sau "În brațele tale", artistul contribuind substanțial atât la text și la compoziția liniilor melodice, cât și la producția finală.

Liviu Teodorescu este primul artist din România care a colaborat pentru videoclipurile sale cu vloggeri și bloggeri. Pentru piesa "Cine m-a pus", acesta a apelat la Sânziana Negru, pentru single-ul "Obsesie" la Cristina Ich, iar pentru videoclipul piesei "Așa e ea #Dulce" la Marisa Paloma.