Lady Gaga a lansat o nouă piesă ”Sour Candy”

Lady Gaga a lansat un videoclip cu versuri pentru piesa ”Sour Candy”, înregistrată în colaborare cu grupul k-pop BLACKPINK. Melodia se regăsește pe cel mai recent album al artistei americane, ”Chromatica”.

Febra muzicii disco revine, într-o formă modernă și cu o producție ce pune în valoare timbrul distinctiv al divei pop Lady Gaga. Alături de BLACKPINK, "Sour Candy" devine un imn al relațiilor complicate, clipul cu versuri ducând privitorii într-o călătorie cu inserții fantasy, rupte din jocurile video.

"Sour Candy" este extrasă de pe albumul "Chromatica", cel de-al șaselea album de studio lansat de Lady Gaga, scrie infomusic.ro. Discul a ajuns pe prima poziție în topul american Billboard 200, acesta fiind cel de-al șaselea material de studio al artistei care reușește această performanță.

Universul distopian propus de "Chromatica" este guvernat de egalitate între semeni, artista propunându-ne să renunțăm complet la convenții.


"Locuiesc pe Chromatica, aici mă găsiți. Am intrat în acest univers. Am găsit Pământul, l-am șters. Pământul a dispărut. Trăiesc pe Chromatica", a declarat Lady Gaga.


Tracklist "Chromatica" - Lady Gaga:

1. "Chromatica I"
2. "Alice"
3. "Stupid Love"
4. "Rain on Me" (with Ariana Grande)
5. "Free Woman"
6. "Fun Tonight"
7. "Chromatica II"
8. "911"
9. "Plastic Doll"
10. "Sour Candy" (with Blackpink)
11. "Enigma"
12. "Replay"
13. "Chromatica III"
14. "Sine from Above" (with Elton John)
15. "1000 Doves"
16. "Babylon"