Kylie Minogue a lansat albumul Tension

Publicat: 25 septembrie 2023

Kylie Minogue a lansat pe 22 septembrie 2023 albumul cu numărul 16 din cariera sa, "Tension". Este un LP senzual, dar mai relaxat decât cele de până acum.

De pe noul album, "Tension" am putut asculta single-ul "Padam Padam", care a sosit alături de un videoclip regizat de Sophie Muller şi filmat în Los Angeles. Artista de 54 de ani a anunţat înainte de lansarea noului album că pe acest material îşi explorează puterea şi veselia.

Iată un citat relevant:

"Am început acest album cu o minte deschisă și pe o pagină goală. Spre deosebire de ultimele mele două albume, nu a existat o "temă", a fost despre găsirea sufletului, a distracției sau a fanteziei acelui moment și a le aduce în beneficiul piesei. Am vrut să sărbătoresc individualitatea fiecărui cântec și să mă scufund în această libertate".

Au trecut 3 ani de la ultimul său release muzical, albumul "Disco" din 2020, primul său nr. 1 în topul Billboard's Top Dance/Electronic Albums. Pe noul album Kylie a colaborat cu Biff Stannard şi Duck Blackwell, care au lucrat şi la "Disco" de altfel. Rezultatul este un dance-pop cu influenţe est europene pe alocuri. Auzim sunete intre Doja Cat şi Dua Lipa, dar şi un revival de anii '80 a la The Weeknd, clar marcat de sintetizatoare.

source:Afisha.md
0