Jonas Brothers păstrează distanța socială în noul videoclip X

Jonas Brothers a lansat videoclipul piesei "X", o colaborare cu artista columbiană Karol G. Te invităm să-l urmărești.

Jonas Brothers practică protocolul adecvat de distanțare socială în noul lor videoclip pentru piesa "X". Piesa dansantă, infuzată cu elemente latino, a fost compusă de Ali Tamposi, Carolina Giraldo, Nick Jonas, Ryan Tedder și Shellback. Videoclipul a fost regizat de Josh Rimmey și Zach Williams și aduce o doză serioasă de bună dispoziție și energie pozitivă, informează infomuzic.ro.

Joe, Nick și Kevin fac spectacole pe camerele iPhone, care se învârt în jurul lui Karol G. Aceasta apare separat, pe propriul ecran al telefonului, prin tehnica animării stop-motion. Este o modalitate inteligentă de a face față provocării evidente de a încerca să filmeze un videoclip muzical în timpul pandemiei de coronavirus, menținând în continuare energia petrecerilor care, din păcate, sunt puse în așteptare.

"X" a fost prezentată pentru prima dată în creditele finale ale documentarului Jonas Brothers, "Happiness Continues", un film-concert care a consemnat și reuniunea trupei.

În aprilie, Jonas Brothers ar fi trebuit să susțină o serie de concerte în Las Vegas, însă evenimentele s-au anulat din cauza pandemiei de coronavirus.