Irina Rimes și Carla’s Dreams au lansat videoclipul primei lor colaborări “3 inimi”

Irina Rimes și Carla`s Dreams au lansat videoclipul primei lor colaborări. Melodia pe care o lansează împreună se numește ”3 Inimi” și este o compoziție emoționantă despre iubire, familie și armonie.

Noul single "3 Inimi" este compus de Carla’s Dreams și Irina Rimes împreună cu Sebastian Barac și Marcel Botezan. Videoclipul este regizat de Bogdan Păun, după un concept al NGM Creative.


"Am crescut profesional inspirandu-mă din muzica lui, pentru mine această colaborare are o semnificație sentimentală, deoarece Carla's Dreams e un artist de la care, indirect, am învățat multe", a declarat Irina.

"E simplu să-ți împarți inima la doi, dar există un punct în viață când trebuie să înveți să o împarți la trei sau la patru... sau chiar la mai mult. V-am cuprins", a completat Carla`s Dreams.


Anterior acestei colaborări, Irina Rimes a lansat videoclipul "Galbenă Gutuie", pentru o melodie pe care o mai interpretase cu prilejul mai multor apariții radio și TV, transmite infomusic.ro.

Cel mai recent album al artistei se numește "Cosmos" și a fost lansat în decembrie 2018. Discul este o colecție de 12 piese, lansate sub formatul unei cărți-album. În volumul ce acompaniază albumul se găsește un set de poezii scrise de Irina, dar și o serie de fotografii cu artista.

După un șir lung de hituri, printre care se numără și mai recentele "Seară de seară", "Dependent" (feat. Deliric) și "Bambolina" cu Killa Fonic, Carla's Dreams se păstrează în atenția publicului și primăvara aceasta, cu piesa "Secrete". Melodia a fost lansată la mijlocul lunii martie și a urcat până pe primele poziții în clasamentul YouTube Trending.