Irina Rimes a lansat mult aşteptatul single: Gelos

Publicat: 4 septembrie 2023

Irina Rimes a lansat varianta finală a piesei "Gelos", o piesă despre maturizare, despre acceptarea faptului că "ce a a fost a fost" şi în acelaşi timp are o doză de amărăciune.

"Îţi promit că vei fi gelos şi "îţi promit că ne vom revedea" sunt versuri care arată că artista nu a trecut chiar cu brio peste ce a fost. Surprinde în special partea rock dinspre finalul single-ului, iar în acel segment Irina Rimes apare lângă Micutzu, cu un vibe de Bonnie şi Clyde, doar că şoferul este absent, rece şi o lasă pe Irina a savureze prada, după un presupus jaf de bancă.

E ceva foarte puternic de Placebo, atât în chitară, cât şi vibe-ul clipului spre final. Irina Rimes a mai lansat în vara lui 2023 piesa şi videoclipul "Flori de Mai". Artista se pregăteşte să revină ca jurat la Vocea României 2023, probabil din grila de toamnă a PRO TV-ului, alături de Smiley şi Tudor Chirilă, plus Theo Rose şi Horia Brenciu.

Tot în 2023 am mai ascultat piesa "Changer" cu sound francez şi colaborarea cu David Ciente "Străin în ţara lui". Irina Rimes, care şi-a sărbătorit ziua de naştere pe 22 august este o cântăreaţă şi compozitoare din Republica Moldova. Devenea cunoscută în Republica Moldova odată cu participarea la concursul "Fabrica de staruri" în 2012, unde a ajuns până în finală.

În România a activat iniţial sub numele de Irra, iar în 2016 îşi relansa cariera cu hitul "Visele", care a ajuns imediat pe locul întâi în topuri. Ulterior avea să lanseze albumele "Despre el" (2017), "Cosmos" (2018), "Pastila" (2020), "Acasă" (2022).

source:Afisha.md
0