INNA prezintă prima parte a albumului Just Dance

Publicat: 13 februarie 2023

INNA a făcut echipă cu producători și compozitori de la Global Records precum Marco&Seba, Alex Cotoi și IRAIDA și au lucrat la piese cu un sound atipic, uptempo, energic, curajos, o surpriză pentru fanii care așteaptă cu nerăbdare albumul.

Tracklist-ul albumului include "I'll Be There", "Just Dance", "Nothing I Won't Do", "Something 'bout You", "Start a Fire" și "We Should Get Lost", piese eclectice, adevărate imnuri de petrecere, ce sunt lansate cu vizualuri speciale, create de Florin Burlacu și Andrei Via.

"De fiecare dată când lansez un album, simt o tensiune extraordinară! Cu un nou sound, un refresh al INNEI de altădată, albumul vine în completarea turneului de anul acesta pe scenele celor mai mari festivaluri electro dance din toată lumea, inclusiv România. <> este cu siguranță un pas important în evoluția mea ca artist. Eu și echipa mea vă mulțumim pentru susținere. Love!", a spus INNA.

În urma primelor două sezoane Dance Queen's House au rezultat albumele "Heartbreaker", cu hit-ul "Flashbacks", dar și "Maza" și albumul "Champagne Problems" care are două părți. Ambele au acumulat 50 de milioane de streams și vizualizări pe magazinele digitale.

1. I'll Be There

2. Just Dance

3. Nothing I Won't Do

4. Something 'bout You

5. Start a Fire

6. We Should Get Lost

source:Afisha.md
0