INNA își cucerește fanii cu o nouă piesă în limba franceză, Bebe

INNA e gata să cucerească toamna cu un nou single, de această dată unul în limba franceză, "Bebe". Acest track este o colaborare cu Vinka şi primeşte un videoclip filmat în metroul din Bucureşti. Vă invităm să vizionaţi noul clip în articol.

INNA continuă să surprindă şi după ce a lansat un album în limba spaniolă, "Yo", acum cochetează cu franceza pe "Bebe". Aceasta este o melodie cu un vibe melancolic, iar Vinka contribuie cu o parte de pop glam cosmopolit. Videoclipul alternează între party-uri underground la metrou cu modele heroin chic şi imagini alb-negru în care protagoniştii defilează în haine inedite.

INNA are cea mai interesantă ţinută, amintind de o Cleopatra meets Scufiţa Roşie în interpretarea din 2019. Vinka are ochelari supradimensionaţi posh şi bling-ul specific rapperilor la gât. "Bebe" este o piesă în limba franceză și engleză compusă de artistă cu Vinka, Marco & Seba și Theea Miculescu și produsă de Marco&Seba. INNA a mai colaborat cu aceşti producători la hituri ca "Ruleta", "Nirvana", "Yalla", dar şi "Hot", "Sun Is Up" sau "Gimme Gimme".

Videoclipul cel nou a fost filmat şi regizat de către NGM Creative (Bogdan Păun şi Alexandru Mureşan), iar de producţie s-a ocupat Loops Production. Despre acest release INNA a declarat următoarele:

"Am compus Bebe într-o zi într-o sesiune spontană la studio, linia a ieșit imediat, refrenul și conceptul la fel, totul s-a legat foarte bine și apoi am continuat să lucrez piesă cu Vinka, Theea și Marco&Seba. Îmi place mult cum a ieșit, Vinka se integrează perfect în vibe-ul piesei. Enjoy!"

Vinka, pe numele său real Veronica Luggya este o artistă de 25 de ani din Uganda, care a semnat recent un contract cu Sony Music Africa. Cântăreaţa a venit în România pentru filmarea acestui clip, dar şi pentru a participa la The Artist Awards, menționează infomusic.ro.

2019 a fost un an de succes pentru INNA, a cărei piesa "Tu Manera" va răsună în coloana sonoră a jocului Need for Speed Heat, care va debuta pe 8 noiembrie. Tot în acest an melodia sa "Sin Ti" s-a auzit într-un serial Netflix, "Elite". Artistă a lansat recent INNAMag, propria revista online, unde aceasta scrie despre oameni dragi, pe care îi respectă, dar şi lucruri pe care le recomandă. Împărtăşeşte şi experienţe de pe tot globul.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.