Formația Within Temptation prezintă noua piesă Shed My Skin

Formaţia olandeză Within Teptation a lansat pe 14 iulie 2021 videoclipul piesei "Shed My Skin" la câteva săptămâni după lansarea acestui single. Piesa este o colaborare cu trupa germană metalcore Annisokay, iar clipul a avut premiera în cadrul concertului digital al trupei "The Aftermath - A Show In Virtual Reality".

Videoclipul "Shed My Skin" prezintă artiştii din trupă cântând într-o uriaşă arenă virtuală, plină de efecte luminoase complexe, un ecran gigant, proiecţii ale unor statui şi imagini stroboscopice spectaculoase. Imaginile sunt intercalate cu cadre cosmice ce par a se lega cu povestea din "The Purge" şi poate şi "Supernova". Partea cu metalcore intră spre final, prin contribuţia trupei germane Annisokay.

Videoclipul "Shed My Skin" prezintă artiştii din trupă cântând într-o uriaşă arenă virtuală, plină de efecte luminoase complexe, un ecran gigant, proiecţii ale unor statui şi imagini stroboscopice spectaculoase. Imaginile sunt intercalate cu cadre cosmice ce par a se lega cu povestea din "The Purge" şi poate şi "Supernova". Partea cu metalcore intră spre final, prin contribuţia trupei germane Annisokay.

"Shed My Skin" este al treilea single Within Temptation dintr-o serie de release-uri independente, care vor duce la o lansare de album. Despre acest track solista Sharon Den Adel a spus următoarele:

"Shed My Skin" are de-a face cu schimbările inevitabile din viaţă. Este despre devenirea persoanei care am fost meniţi să fim, chiar dacă asta înseamnă să pierdem persoane pe care le iubim, dar de care ne-am îndepărtat. Creşterea reală începe atunci când zonele de confort se termină şi exact despre asta e piesa: dacă nu ne schimbăm, nu creşte. Dacă nu creştem, nu trăim de fapt."

Unul dintre liderii trupei Annisokay, Christoph Wieczorek a adăugat următoarele:

"Within Temptation este o formaţie pe care o iubim şi pe care am ascultat-o mulţi, mulţi ani. Vă imaginaţi ce uimiţi am fost atunci când ne-au contactat şi ne-au cerut să apărem pe următorul lor single, asta pentru că apreciază muzica noastră, la rândul lor. Suntem mai mult decât mândri să facem parte din această piesă uimitoare şi sperăm că oamenii să o aprecieze la fel de mult ca noi."

Piesa s-a auzit în cadrul show-ului VR ţinut de trupă pe 8 şi 9 iulie. "Within Temptation: The Aftermath - A Show În a Virtual Reality" s-a putut urmări pe căşti VR, iar un bilet de o persoană a costat 24.99 euro sau 29.99 euro pentru 2 sau mai multe persoane.

Within Temptation trebuia să ajungă în România la festivalul WTF din Bistriţa în 2020, dar acesta a fost amânat până în 2021. Probabil va fi din nou amânat în acest an, având în vedere incertitudinea pieţei de concerte la ora actuală.