Eurovision Song Contest 2020 a fost anulat

”Cu profund regret trebuie să anunțăm anularea Eurovision Song Contest 2020 de la Rotterdam”, anunță organizatorii pe site-ul oficial al concursului.

”În ultimele săptămâni, am explorat multe opțiuni alternative pentru a permite concursului Eurovision să meargă înainte, transmite Știri.md cu referire la telegraph.md.

Cu toate acestea, incertitudinea creată de răspândirea COVID-19 în toată Europa – și restricțiile instituite de guvernele radiodifuzorilor participante și de autoritățile olandeze – înseamnă că Uniunea Europeană de Radiodifuziune (EBU) a luat decizia dificilă de a nu continua evenimentul live așa cum a fost planificat.

Suntem foarte mândri că Eurovision Song Contest a unit audiențe în fiecare an, fără întrerupere, în ultimii 64 de ani și noi, ca și milioanele de fani din întreaga lume, suntem extrem de întristați că nu poate avea loc în mai.

EBU, NPO, NOS, AVROTROS și Orașul Rotterdam vor continua în conversație cu privire la găzduirea Eurovision Song Contest în 2021.

Solicităm răbdare în timp ce lucrăm prin ramificările acestei decizii fără precedent și așteptăm cu răbdare noutăți în zilele și săptămânile următoare.

În acea perioadă, am dori să aducem un omagiu întregii echipe de radiodifuziune gazdă din Olanda și celor 41 de membri ai noștri, care au muncit atât de mult în planificarea evenimentului din acest an.

Suntem cu toții îngrijorați că Eurovision Song Contest nu va putea fi organizat în luna mai, dar ne simțim încrezători că întreaga familie Eurovision, din întreaga lume, va continua să ofere dragoste și sprijin unul pentru celălalt în acest moment dificil”, este scris în comunicatul oficial.

source:telegraph.md
0