Ellie Goulding a lansat videoclipul Worry About Me

Ellie Goulding lansează videoclipul "Worry About Me", în care recurge la ironie pentru a trece în revistă un episod mai puțin plăcut din viața sa intimă. Artista îi arată unui fost iubit că nu trebuie să se îngrijoreze în privința ei.

"Worry About Me" este un single înregistrat în colaborare cu blackbear și beneficiază de un videoclip regizat de Emil Nava și înțesat cu elemente horror, scrie infomusic.md.


""Worry About Me" este o piesă pe care am scris-o amintindu-mi de un tip care-și dorea să fiu la dispoziția lui, exact când eram pe punctul de a-l uita"


Tonul întunecat al piesei și videoclipului este echilibrat de tușe de umor. Deși o vedem pe Ellie mânjită de sânge și folosindu-și puterile supranaturale pentru a recăpăta controlul asupra situației, artista apare totodată și alături de blackbear și fratele său geamăn ținând în brațe niște găini, întregul scenariu fiind atât de absurd, încât în final nu poate fi decât amuzant.

""Worry About Me" este o piesă pe care am scris-o amintindu-mi de un tip care-și dorea să fiu la dispoziția lui, exact când eram pe punctul de a-l uita. Tonul este ironic în mod intenționat, pentru că nu sunt deloc înverșunată, pur și simplu mi s-a părut amuzant. A fost plăcut să scriu în însoritul L.A., pentru că la momentul respectiv compuneam piese întunecate despre starea de spirit pe care am avut-o în New York", a detaliat Ellie Goulding.


blackbear: "Ellie, pentru mine, este vocea Marii Britanii și este un artist și un om special."


"Este o melodie cu un mesaj pasiv, dar descriptiv, despre independență, carismă și atitudine, în vreme ce totul este învăluit într-un anume șarm. Iubesc această latură a lui Ellie Goulding în contextul acestui tempo și a acestei producții hip hop întunecate. Ellie, pentru mine, este vocea Marii Britanii și este un artist și un om special. Nu a existat niciun fel de ezitare atunci când am hotărât să facem cât mai repede acest videoclip nebunesc în care apare fratele meu geamăn", a declarat blackbear.

"Worry About Me" este primul single lansat de Ellie Goulding anul acesta și va fi inclus pe viitorul album al artistei. Discul încă neintitulat va fi lansat pe 5 iunie 2020.