După 16 ani, Timbaland, Nelly Furtado și Justin Timberlake colaborează din nou și lansează: Keep Going Up.

Publicat: 4 septembrie 2023

Timbaland, Justin Timberlake și Nelly Furtado au revenit în forță cu un nou single. "Keep Going Up" este o piesă dance-pop care păstrează amprentele muzicale ale celor trei artiști.

Indicii despre colaborare au apărut recent pe social media. Timbaland a publicat un teaser descris "WE BACK". Anterior, el și Timberlake s-au angajat într-un apel pe FaceTime cu Nelly Furtado. Aceste postări pe social media i-au extaziat pe fani și pe bună dreptate. "Keep Going Up" a văzut lumina zilei și promite să ajungă un adevărat hit, cu locuri fruntașe în topurile muzicale.

În prezent, Timbaland și Timberlake se află în studio, lucrând la cel de-al șaselea album al celui din urmă. În 2018, el lansa discul "Man of the Woods", iar în ultimii ani cariera muzicală a artistului de 42 de ani s-a concentrat asupra unor colaborări cu nume precum Calvin Harris, SZA, Anderson .Paak, Meek Mill, DJ Khaled și Ant Clemons.

Tot de colaborări s-a ocupat și Timbaland, unindu-și forțele cu artiști ca Burna Boy, Jack Harlow, J. Cole, Megan Thee Stallion, 6lack, Teyana Taylor, Kanye West, Missy Elliott sau Chance the Rapper.

Cel mai recent album lansat de Nelly Furtado este "The Ride" (2017).

source:Afisha.md
0