РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Muzică
Spectacole
Frumoasa din Pădurea Adormită
Teatrul Naţional de Operă şi Balet Maria Bieşu RM

29 noiembrie

Pentru copii
Курс: Скорочтение
Jcc Kedem

30 noiembrie

Pentru copii
Иврит On-line
ONLINE

30 noiembrie

Concerte
Клава Кока - с Сольным Концертом “Покинула Чат”
Palatul Național „Nicolae Sulac”

7 decembrie

Traininguri
Think green. Prima ECO școală
Jcc Kedem

5 decembrie

Spectacole
Elixirul Dragostei de Gaetano Donizetti
Teatrul Naţional de Operă şi Balet Maria Bieşu RM

6 decembrie

Drake a lansat videoclipul piesei "Money In the Grave"
30 august, 16:07788

Drake a lăsat să treacă vara fără să producă vreun hit viral, dar se revanşează prin release-ul "Money In the Grave". Colaborarea cu Rick Ross prezintă o latură diferită a băiatului cuminte din Canada. Urmăreşte videoclipul piesei în articol.

Drake cântă de obicei despre poveşti de dragoste de cartier sau despre teme sociale şi culturale afro-americane. De această dată generozitatea etalată în "God's Plan" se converteşte în "flexing". Pe "Money In the Grave" Drake şi Rick Ross "scuipă" rime despre opulenţă şi dorinţa de a fi îngropaţi cu banii, sau ca măcar... banii să aibă propriul mormânt.

Pe un beat greu de tot, Drake apare cu trofeul Toronto Raptors în mână, încercând să ne arate că a spulberat blestemul sportiv care îl însoţeşte. Pentru "băiatul cuminte al rap-ului", instrumentalul e surprinzător de gangsta'. Videoclipul alb-negru şi grainy include filmări de la un şantier, un avion stilat, un concert Drake şi o sărbătoare cu artificii pentru titlul NBA luat de Raptors. Clipul este regizat de către Theo Skudra.

Drake a lansat piesa în iunie, dedicandu-o victoriei iubiţilor săi canadieni în finala NBA. A sosit pe atunci ca un release dublu împreună cu "Omerta", în cadrul unui material întitulat "The Best In the World Pack". Artistul a mai lansat în această vară şi compilaţia "Care Package" şi a apărut pe single-ul lui Rick Ross "Gold Roses". Acel track a fost inclus pe albumul "Port of Miami 2".

Drake a fost inclus pe lista celor mai ascultate 20 de piese ale verii 2019, publicată de către Spotify recent, scrie infomusic.ro. Ultimul LP al canadianului a fost "Scorpion" din 2018, care a inclus o sumedenie de melodii noi. Între timp Drake ne-a oferit şi o relansare a mixtape-ului de debut din 2009, "So Far Gone", cu un sunet mai şlefuit.

Rick Ross a lansat albumul "Port of Miami 2" în această lună, încercând să recaptureze din gloria obţinută prin colaboarea cu Skrillex pe "Purple Lamborghini". Aceasta a ajuns virala prin includerea pe coloana sonoră a filmului "Suicide Squad" şi prin clipul cu Joker şi Harley Quinn.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.  

0 au distribuit articolul
Spectacole
Frumoasa din Pădurea Adormită
Teatrul Naţional de Operă şi Balet Maria Bieşu RM

29 noiembrie

Pentru copii
Курс: Скорочтение
Jcc Kedem

30 noiembrie

Pentru copii
Иврит On-line
ONLINE

30 noiembrie

Noutați asemănătoare