Direcția 5 își bucură fanii cu videoclipul piesei Tot ai să vii

Direcția 5 își bucură fanii cu videoclipul piesei "Tot ai să vii", o nouă versiune extrasă de pe recentul album "Lumea noastră". 

Varianta originală a melodiei a fost lansată în 2016, odată cu albumul "Love, Peace & Harmony". Anul trecut, Direcția 5 a inclus piesa și pe discul "Lumea noastră", făcând o serie de modificări compoziționale. "Tot ai să vii" are o durată de nouă minute, iar vocea lui Cristi Enache este acompaniată de cea a Alinei Crișan.

Noua versiune "Tot ai să vii" beneficiază de un videoclip diafan, în care vedem o serie de mișcări de dans contemporan.

Cu mii de concerte la activ şi numeroase materiale discografice lansate, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România încă din '91. De la albumul de debut lansat în 1992, trecând prin perioada "Superstar" (1999), ce şi-a pus amprenta asupra tendinţelor muzicale ale vremii şi continuând cu mai recentele "Ambiental" (2006), "Emoţie" (2009), "Romantic" (2010) sau "Muzică, flori și poezie" (2019), Direcția 5 a spus şi continuă să spună, nenumărate poveşti de viaţă şi iubire, prin versurile sale și prin interpretările live de excepție.