Dianna Rotaru a petrecut o zi cu cei mai mici fani Eurovision

Interpreta Dianna Rotaru își dorește în acest an să ne reprezinte țara la Eurovision. Aceasta a trecut de prima etapă și spune că pregătește un show de zile mari cu piesa „Dale, Dale” pentru finala concursului.

În acest weekend Dianna s-a întâlnit cu cei mai mici fani Eurovision, copiii de la organizația non-guvernamentală „Child Dreams”.

Împreună au mers la biblioteca „Ovidius”, unde copiii au cântat, au recitat poezii și i-au oferit o mulțime de întrebări Diannei.

Cea mai frumoasă surpriză a fost când copiii talentați i-au interpretat melodia „Dale Dale”.

Cât despre pregătirile pentru Eurovision, artista spune: „Pregătirile sunt în toi, în curând lansăm videoclipul mult așteptat pentru fanii de pretutindeni. Pe rețelele sociale zilnic primesc foarte multe mesaje de apreciere și susținere, iar piesa s-a clasat pe locul 1 în unul din topurile organizate de fanii Eurovision. Sunt super încântată de reacția publicului, iar pentru finala națională din 29.02.2020 pregătim un show incendiar așa că fiți alături.”

Mai nou, interpreta și-a lansat canalul de youtube unde puteti urmări evenimentele din viața artistei. Finala concursului Eurovision Moldova va fi organizată la data de 29 februarie, difuzată în direct de Moldova 1.

Cea de-a 65-a ediție a concursului Eurovision va avea loc în Rotterdam.

source:ea.md
0