Delia a lansat o nouă piesă fierbinte - Dragoste cu Dinţi

Delia a lansat o nouă piesă fierbinte, "Dragoste cu Dinţi", o compoziţie despre pasiune. Videoclipul acestui single este unul filmat în "aşternuturi infinite", straturi de alb care acoperă şi descoperă protagonista. Urmăreşte noul clip în articol.

"Dragoste cu Dinţi" este o coproducţie alături de Alex Cotoi, cu care Delia a mai colaborat şi la piesele "Vreau la Ţară", "Rămâi" şi "Weekend". Noul track este atipic în peisajul autohton, pentru că se apropie de un trip-hop cu ritm sacadat. Straturile sonice suprapuse se aseamănă cu straturile de aşternuturi care o acoperă şi descoperă pe Delia în videoclip.

O descriere bună a melodiei prin prisma versurilor ar fi un "auto alint" al femeii mature, care ştie că este dorită. Cu toate acestea ea îşi întreabă alesul cât de mult o doreşte şi cere măsura pasiunii în mângâieri şi gesturi tandre. Delia apare în clip în ţinute simple, dar elegante şi are ipostaze când sare pe o trambulină invizibilă într-un sacou cu câteva mărimi mai mare.

Videoclipul a fost filmat şi regizat de Bogdan Daragiu, iar de producţia video s-a ocupat Loops Production, scrie infomusic.ro. 

La începutul verii Delia lansa piesa "Vreau la Ţară", cu sample-uri familiare din melodia lui Mircea Baniciu şi poezia lui George Topârceanu. În primăvară artista colabora cu The Motans, pe obsesivul track "Rămâi", urmând apoi să participe la show-ul Nocturn pregătit de Carla's Dreams la Romexpo.

Delia a stabilit câteva recorduri naţionale cu turneul său "Acadelia", cel mai mare din România în ultimele 3 decenii. A avut 19 oraşe confirmate, aproape 50.000 de bilete vândute şi a acoperit distanţe impresionante. A ajuns chiar şi la Londra cu opririle turneului şi a acoperit 7000 de kilometri în ţară. Scenografia originală de la Sala Palatului, dar şi cele 200 de aparate de iluminat în fiecare locaţie şi show-urile laser au arătat magnitudinea manifestării artistice. A fost nevoie de 5 camioane cu echipamente de scenă pentru fiecare show.

Acadelia a avut opriri în Timișoara, Craiova, Târgu Jiu, Galați, Buzău, Bacău, Piatra Neamț, Brașov, Iași, Sibiu, Târgu Mureș, Baia Mare, Oradea, dar a ajuns și peste hotare, la celebra Indigo O2 Arena din Londra. Urmează reprezentaţii la Cluj şi Chişinău în toamnă.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.