Corey Taylor anunţă al doilea album solo, cu sunet mai heavy decât primul

Publicat: 26 ianuarie 2023


Corey Taylor nu pare gata de vacanţă sau de pensie, de vreme ce tocmai a anunţat al doilea său album solo. El vine la doar 3 ani de primul, apreciatul şi experimentalul "CMFT", dar şi după 2 albume Slipknot lansate la interval de 3 ani.

Solist Slipknot şi Stone Sour, Corey Taylor este un om foarte ocupat, fiind şi un autor de succes. Muzicianul a oferit detalii despre al doilea său album solo, care va avea un sunet mai heavy decât primul. "CMFT" sună country pe alocuri, a avut şi balade şi colaborări din toate genurile muzicale mai puţin explorate de trupele lui Corey. Solistul lucrează cu producătorul Jay Ruston, care are în CV proecte cu Anthrax sau Steel Panther.

Solist Slipknot şi Stone Sour, Corey Taylor este un om foarte ocupat, fiind şi un autor de succes. Muzicianul a oferit detalii despre al doilea său album solo, care va avea un sunet mai heavy decât primul. "CMFT" sună country pe alocuri, a avut şi balade şi colaborări din toate genurile muzicale mai puţin explorate de trupele lui Corey. Solistul lucrează cu producătorul Jay Ruston, care are în CV proecte cu Anthrax sau Steel Panther.

Pe 21 ianuarie 2023, Corey a partajat un video cu el şofând spre studio pentru a începe înregistrarea noului LP. El a descris sound-ul drept "mai mare, mai bun". E şi mai rapid şi include mai multe elemente de Slipknot, dar şi de Stone Sour. Sunt şi coveruri, aşa cum îi plac lui Corey. Taylor avea deja vara trecută 15 piese compuse pentru succesorul lui "CMFT". Unele datează din perioada JBKB, adică grupul Corey Taylor & The Junk Beer Kidnap Bând.

Puţină lume ştie că muzicianul a mai lansat un album, care a trecut sub radarul multora. Sosea în februarie 2022 şi era un album solo de coveruri şi înregistrări acustice, "CMFB... Sides", prin Roadrunner Records. Includea 9 B Side-uri nemaiauzite, coveruri şi variante live. "CMFT" a fost bine primit de public, intrând pe locul întâi în topul Billboard Current Hard Rock Albums.

A fost înregistrat în Vegas cu Ruston şi Christian Martucci la chitară, Zach Throne la chitară, Jason Christopher la bas şi Dustin Schoenhofer la tobe. Slipknot a lansat în 2022 albumul "The End, So Far", care a fost perceput de mulţi ca finalul poveştii Sliknot. Corey, Clown şi colegii au dezminţit totuşi asta, afirmând că e doar o transformare, nu un final. Turneul de promovare a LP-ului a adus trupa pentru prima dată în România în vara lui 2022..

Încântat de atmosfera locală, Corey a promis că va veni curând.

Ascultă câteva piese mai jos:

source:Afisha.md
0