Connect-R și Randi au lansat o piesă De Vorbă Cu Mine

Connect-R le aduce fanilor o nouă colaborare. "De Vorbă Cu Mine" este o piesă cu mesaj, lansată împreună cu Randi. Găsești videoclipul în articol.

Compusă de Connect-R și Randi, "De Vorbă Cu Mine" are un mesaj emoționant: este o declarație pe care i-am face-o copilului din noi. Versurile prezintă o călătorie nostalgică prin gândurile timpurii și visurile pe care încercăm să le transformăm în realitate.

Videoclip: Connect-R feat. Randi - De Vorbă Cu MinePiesa "De Vorbă Cu Mine" este însoțită de un videoclip regizat de Jimachez și produs de Film House & niciozifarafilmare, transmite infomusic.ro.

Connect-R a lansat în ultima vreme o serie de colaborări: "Inima Mea" (ft. Pepe și Andra),  "Totul sau nimic" (ft. Sișu Tudor), "Drogul Meu Neinterzis" (ft. NANE) sau "JCole" (ft. Criss Blaziny și Bvcovia). De asemenea, după o pauză de câteva luni, din cauza perioadei pe care o traversam, Connect-R a urcat din nou pe scenă, pe 18 iulie, într-un concert la Centrul Cultural (Teatrul de Vară) "Mihai Eminescu" din Parcul National București.

Randi este unul dintre cei mai de succes producători muzicali și soliști din România, însumând sute de milioane de vizualizări pe YouTube la piese precum ”Până vara viitoare’” (Jo feat. Randi), ”Prietena ta” (Randi feat. Uddi & Nadir), ”Dansăm” (Randi) sau ”Ochii ăia verzi” (Randi). Printre cele mai recente melodii lansate de Randi se numără "Femeia care m-a învins", "Suflete în carantină" sau "Dependent | Sunete Urbane".