Connect-R și Raluka colaborează din nou și lansează Lasă-mă Să Te..., o piesă mai mult decât fierbinte

Publicat: 5 martie 2023

Cu ocazia aniversării a 10 ani de la prima lor colaborare ("Aroma"), Connect-R și Raluka își unesc din nou vocile și prezintă "Lasă-mă Să Te". Compusă de Connect-R, noua melodie este plină de senzualitate și vorbește despre despre dorință și amor.

"Lasă-mă Să Te" este lansată împreună cu un videoclip regizat de Cristi Roman. Protagoniști sunt cei doi muzicieni care sunt implicați într-o adevărată demonstrație de pasiune. Priviri intense, atingeri "interzise" și piele la vedere sunt doar câteva dintre elementele fierbinți ale clipului.

De-a lungul carierei sale, Connect-R a jonglat cu rolurile de cântăreț, compozitor, actor, prezentator TV, dansator și producător. La numai 8 ani era deja un talentat dansator, la 15 ani hip-hop-ul devenind una dintre marile sale pasiuni. A intrat pentru prima dată în atenția publicului în 1997 ca vocalist și mai târziu ca membru al formației rap RACLA.

Printre cele mai recente piese lansate de Connect-R se numără "SuperTare" (feat. Alina Eremiea), "Rita" (ft. Smiley), "Cântăreți de Karaoke" cu Bruja, "Emotii", alături de Ava, "Nonșalant" feat. Amuly, "Îmi pare rău", alături de Phunk B, "Acasă" sau "Cât mi-e de dor" (feat. Ștefan Bănică).

Raluka activează pe scena muzicală din 2008, abordând genuri ca dance, house şi pop. Provine din Deva şi a atras atenţia presei în primăvara anului 2008, atunci când a câştigat Marele Trofeu al Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară "George Grigoriu". A obţinut şi locul secund la Festivalul Mamaia 2008, secţiunea Interpretare. Tânăra de 30 de ani s-a înscris tot în 2008 la preselecţiile emisiunii "Megastar", urmând să facă parte din formaţia Pepper Girls, alături de care a participat la acel show şi a terminat pe locul 2.

De-a lungul timpului, Raluka a devenit una dintre cele mai apreciate artiste din România, având numeroase piese care s-au regăsit în topuri săptămâni la rând. Colaborările cu Dj Sava - "Aroma", "Aer", "Love You", "I Like That Trumpet" au devenit hituri, având succes și la nivel internațional. Alte piese ca "Ieri erai", "Dulce otravă", "Dragoste n-am", "Doi străini", "Îndrăgostiți Neuniform" sau "Două inimi" s-au bucurat la rândul lor de succes.

source:Afisha.md
0