Christina Aguilera readuce la viață unul dintre primele sale hituri

Christina Aguilera readuce la viață unul dintre primele sale hituri, piesa ”Reflection”, înregistrată pentru coloana sonoră a filmului de animație "Mulan". Noua versiune are și mai multă profunzime, maturitatea artistei simțindu-se în interpretare.

La 22 de ani de la apariția versiunii originale a piesei "Reflection", Christina Aguilera intră din nou în rolul tinerei șovăielnice, aflate în căutarea identității, transmite infomusic.ro. Piesa are o încărcătură emoțională puternică, atât prin mesajul transmis în versuri, cât și prin prisma momentului crucial în care acest single a fost lansat. Contractul pe care Christina îl semna cu Disney în 1998 avea să-i paveze întreaga carieră, artista semnând la scurtă vreme și cu prima ei casă de discuri, prin intermediul căreia s-a lansat "Genie in A Bottle".

"Noua versiune a piesei "Reflection" a fost lansată! Sunt într-un loc în viața mea în care explorez noi începuturi și îmbrățișez femeia care am devenit, dezvoltându-mă în această industrie, până astăzi. Așa că această piesă reprezintă pentru mine deschiderea unor noi și captivante capitole. Sper să vă placă această proaspătă versiune", a declarat Christina Aguilera.

Cumpusă de David Zippel și Matthew Wilder, "Reflection" a fost cântată pentru prima oară de Christina când avea doar 17 ani. În vârstă acum de 39 de ani, noul videoclip ne aduce în prim-plan o artistă complet formată, ce își acceptă vulnerabilitatea. Versiunea nouă a piesei se va regăsi pe coloana sonoră a filmului live-action "Mulan", regizat de Niki Caro. Pelicula va avea premiera pe 4 septembrie, pe Disney+.