Celine Dion, fără machiaj la 51 de ani, în videoclipul noul videoclip „Imperfections“

Cântăreața canadiană care va concerta la București pe 29 iulie 2020 apare fără machiaj în videoclipul noii sale piese.

La 51 de ani, Celine Dion îndrăznește mai mult decât multe femei tinere și își acceptă imperfecțiunea. Ea a renunțat la machiaj pentru a filma videoclipul noii sale piese, "Imperfections", scrie eva.ro.

În clipul alb-negru vedeta poartă mai multe ținute în timp ce face ședințe foto. După câteva cadre, Celine se întoarce  spre cabina sa cântând și renunță la machiaj, lăsându-și la vedere chipul natural. "Am imperfecțiunile mele. Am cicatricile mele de ascuns", cântă ea.

Videoclipul regizat de Gabriel Coutu-Dumont a fost lansat înaintea noului album al artistei, intitulat "Courage". Acesta va fi primul său material discografic în limba engleză din ultimii șase ani, notează Daily Mail.

Potrivit unui comunicat al casei de înregistrări Columbia Records, "Courage" este "un amestec de balade frumoase și piese edgy uptempo".

Toate cele 16 piese de pe album vor reprezenta o nouă direcție creativă pentru Dion, se mai arată în comunicat. Celine Dion a prefigurat noul album lansând pe 18 septembrie trei piese de pe acest material: "Imperfections", "Lying Down" și "Courage".

Vedeta se află acum în turneul mondial "Courage", care a debutat în orașul ei natal, Quebec City, pe 18 septembrie. Acesta este primul turneu din ultimii zece ani pentru Celine Dion, care în iunie și-a încheiat rezidența la Las Vegas, unde a cântat timp de peste opt ani.

Cântăreaţa canadiană Celine Dion a confirmat joi că va concerta la Bucureşti pe 29 iulie 2020. Show-ul Din România este inclus în "Courage World Tour", iar detaliile despre locul show-ului şi vânzarea biletelor vor fi comunicate ulterior, au transmis organizatorii, Emagic.

Celine Dion este unul dintre cei mai recunoscuţi, respectaţi şi de succes artişti din industria muzicală. A câştigat numeroase premii, a dominat clasamentele pop în 1990 şi a vândut aproape 250 de milioane de albume în cei peste 35 de ani de carieră. Cântăreața are în palmares două premii Oscar, cinci premii Grammy şi un premiu Billboard "Icon Award" acordat recent pentru întreaga carieră. 

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Eva.ro
0