Carla’s Dreams a lansat o nouă piesă - Scara 2, etajul 7

Carla's Dreams a revenit în atenția publicului cu un nou single. "Scara 2, etajul 7" beneficiază de un videoclip regizat de Roman Burlaca, pe care te invităm să îl urmărești în articol.

"Scara 2, etajul 7" este locul în care iubirea încă există. În care pasiunea încă mocnește. În care dorințele încă sunt vii. Noua piesă Carla's Dreams apare după o perioadă de câteva luni în care trupa a ieșit din luminile reflectoarelor. Acest detaliu a fost confirmat și pe paginile de socializare:

"Noi am luat o pauză de la procrastinare condiționată și am scris-o. Ca să vă reducem din <<gustul amar>> al lenevirii impuse. V-am cuprins", este mesajul care a însoțit lansarea piesei "Scara 2, etajul 7".

Piesa a fost compusă de Carla's Dreams, Sebastian Barac și Marcel Botezan, iar versurile sunt semnate de Carla's Dreams. Colaborarea dintre trupă și regizorul Roman Burlaca a continuat și cu acest material. Clipul senzual prezintă două personaje ce își trăiesc în vis pasionala poveste de dragoste, scrie infomusic.ro.

"Scara 2, etajul 7" vine după ce, anterior, Carla's Dreams a lansat piesa "3 Inimi", o colaborare cu Irina Rimes, dar și melodia "Secrete", ce este însoțită de un videoclip cu gheișe și samurai, ancorat în universul oriental.

Carla’s Dreams a cucerit publicul din România prin mesajele puternice, sound-ul divers și colaborările de succes cu INNA, Antonia, Delia, Loredana sau Irina Rimes. Grupul susține concerte sold out atât în România, cât și în străinătate.