Carlas Dreams revine în atenția fanilor cu o nouă poezie pe note muzicale: Înapoi

Publicat: 27 mai 2022

Carla's Dreams revine în atenția fanilor cu o nouă poezie pe note muzicale. "Înapoi"

Compusă de Carla's Dreams alături de Alexandru Turcu, "Înapoi" vorbește de iubiri vechi și noi, iubiri intense sau adolescentine. Vorbește despre gelozii și dorințe, totul îmbrăcat în amprenta muzicală atât de cunoscută a trupei.

Povestea "Înapoi" este desăvârșită de un videoclip regizat de Roman Burlaca. Protagoniștii sunt trei tineri, doi băieți și o fată, ce pornesc într-o excursie cu mașina. Între cei trei se nasc anumite sentimente ce conduc la un triunghi amoros.

Anul trecut, Carla's Dreams au lansat super hitul "N-aud" cu EMAA, care a devenit viral pe YouTube, unde are peste 37 de milioane de vizualizări și care a fost difuzat în heavy rotation pe radio, după ce un alt single "Simplu și ușor" a dominat topurile. Tot în 2021, Carla's Dreams a lansat piesa "Aici" în colaborare cu INNA, Irina Rimes și The Motans.

Versuri:

Uite unde am ajuns noi,
Doi de nimeni de niciunde, dar iar
Se repetă vorbe, doar că unul pierde...
Dar azi n-a fost ea
N-a fost azi și n-a fost ieri
N-au fost zile și n-au fost seri
Gelozii ce mor. Iubiri.

Carla's Dreams au apărut în industria muzicală în 2012 și de atunci sunt de neoprit. Artiștii din Republica Moldova se bucură de un succes imens, din repertoriul lor făcând parte hituri precum "Te rog", "Sub pielea mea #eroina", "Acele", "Imperfect", "Antiexemplu", "Ne topim", "Până la sânge", "N-aud" (feat. EMAA).

Pe 11 iunie Carla's Dreams va concerta la clubul de noapte BORA BORA din Chișinău, vezi informații despre eveniment aici

source:Afisha.md
0