Care au fost cele mai populare melodii de nuntă în 2023 (UK)

Publicat: 27 decembrie 2023

SUA şi Marea Britanie sunt trendsetteri când vine vorba de muzică, modă, filme şi azi avem o statistică interesantă cu privire la cele mai populare melodii de nuntă din 2023. Din păcate nu sunt statistici globale, ci se aplică doar în Marea Britanie, dar le considerăm totuşi relevante. 

Conform unui studiu nou realizat de către Encore Musicians, piesa lui Ed Sheeran din 2017, "Perfect" a fost preferata mirilor pentru ziua lor specială. Studiul se aplică pe ultimele 12 luni şi pe teritoriul Marii Britanii. 16% dintre nuntaşii din UK au avut track-ul lui Sheeran ales pentru primul lor dans. 

Cei care au realizat studiul, Encore Musicians sunt descrişi drept "cea mai mare platformă de rezervări de formaţii şi artişti şi cea mai rapidă", folosind o bază de date de 3000 de evenimente pentru a ajunge la acest top 10.

Cea mai veche melodie din acest top este cea a lui Elvis Presley, "Can't Help Falling In Love", datând din 1961.

Iată cele mai populare 10 melodii pentru primele dansuri ale nuntaşilor în Marea Britanie în 2023:

1. Ed Sheeran – Perfect

____________
2. John Legend – All Of Me

____________

3. Elvis Presley – Can’t Help Falling In Love

____________
4. Ed Sheeran – Thinking Out Loud

____________
5. Jason Mraz – I’m Yours

____________
6. Adele – Make You Feel My Love

____________
7. Earth, Wind & Fire – September

____________
8. Etta James – At Last

____________
9. Bruno Mars – Marry You

____________
10. Stevie Wonder – Isn’t She Lovely

Ed Sheeran mai are o apariţie pe listă, cu balada sa din 2014, "Thinking Out Loud". Simpaticul britanic a fost numit recent al cincilea cel mai ascultat artist de pe Spotify în UK în 2023. A ocupat acelaşi loc 5 şi pe TikTok, în topul artiştilor cu cele mai multe vizualizări din 2023. Colaborarea sa festivă cu Elton John, piesa "Merry Christmas" din 2021 a intrat deja în "Top 10 cele mai mari piese de Crăciun din secolul 21".

source:Afisha.md
0