Britney Spears lansează piesa Mind Your Business, împreună cu will.i.am

Publicat: 24 iulie 2023

După ceva teasing, Britney Spears a lansat în sfârşit o piesă nouă, "Mind Your Business", colaborare cu will.i.am. Fanii au păreri împărţite despre acest track dansabil de club.

"Mind Your Business" aminteşte de perioada începutului anilor 2000, când toate vedele pop din anii '90 au făcut trecerea la un sound de club. Cumva Madonna a dat tonul, cu "Music" şi "Hung Up". În cazul lui Britney Spears şi will.i.am, muzica de club e infuzată serios cu influenţe de hip-hop. Versurile sunt repetitive şi track-ul are mai degrabă note înalte, decât bas.

"Mind Your Business bitch" e refrenul care răsună obsesiv prin single, amintind de replica celebră a artistei "It's Britney, bitch". Conform lui will.i.am, creierul din spatele producţiei acestei melodii, ea există de ceva vreme, dar abia acum a fost finalizată. Teaserele începeau pe 17 iulie, prin conturile de socializare ale lui will.i.am, iar el şi Britney sunt prieteni de ani buni, se pare.

Cei doi au mai lucrat împreună, will.i.am producând şi compunând câteva melodii de pe albumul din 2013 al lui Britney, "Britney Jean". Inclusiv preferata lui will, "Work Bitch". Nu uităm de hitul lor cu triplu disc de platină, "Scream & Shout", care a ajuns la miliardul de vizualizări pe YouTube în acest an. Între timp will.i.am lucrează la al cincilea său album solo.

source:Afisha.md
0