Andra vine cu o nouă piesă în limba spaniolă - Invisible

Andra readuce curentul latino în muzica mainstream lansând o piesă dansantă, de vară, intitulată ”Invisible”. Single-ul este înregistrat în colaborare cu Lil' Eddie, un artist ce a lucrat cu nume sonore ca Maluma și Jennifer Lopez.

"Invisible" este compusă de Șerban Cazan împreună cu Eritza Laues și Edwin Serrano. Melodia are versuri în limba spaniolă și este interpretată de Andra alături de Lil' Eddie, artistul internațional care a compus piese pentru numeroase vedete, precum Maluma, J.Lo, Jessie J, Usher și P. Diddy. Prin prisma colaborărilor sale, Lil' Eddie se poate lăuda cu 2 premii Grammy și 12 nominalizări până în prezent. Eddie a lansat 3 albume solo, iar ultimul său single, "Statue", a depășit 85 de milioane de ascultări pe Spotify.

Andra a reușit să se remarce la nivel internațional prin colaborarea cu Enrique Iglesias și Descemer Bueno. Piesa "Nos fuimos lejos'' a obtinut discul de platină și a devenit cea mai vizualizată variantă a melodiei pe YouTube. Printre alte colaborări de succes se numără și "Sudamericana" si "Without you", lansată în colaborare cu David Bisbal.