AMI retrăiește amintiri dragi din copilăria, în videoclipul Fotografii

Cuprinsă de nostalgie, AMI retrăiește amintiri dragi din copilăria și adolescența sa. Noul ei single se numește ”Fotografii” și este acompaniat de un videoclip alb-negru, regizat de Mihai Sighinas.

Piesa "Fotografii" este compusă de AMI împreună cu Florian Rus, Alex Ghinea și Adi Colceru, informează infomusic.ro.

"Amintirile pe care le colecționăm de-a lungul vieții ne rămân în suflet, dar și în fotografii. Și atunci când le privim, ne cuprinde un sentiment de nostalgie. De câte ori nu ne-am dorit să ne reîntoarcem într-un loc anume sau în brațele unei persoane dragi? De câte ori n-am vrut ca fotografiile în care ne-am lăsat emoțiile să prindă viață și să retrăim acele momente?

Piesa este despre acele momente, despre acele trăiri, locuri și oameni pe care i-am pierdut sau i-am lăsat în urmă, dar care ne-au rămas în suflete. O piesă sensibilă care vorbește despre viața noastră din fotografii", spune AMI.

AMI a studiat muzica în Baia Mare şi a terminat Conservatorul din Bucureşti. A devenit cunoscută publicului odată cu lansarea piesei "Trumpet Lights". Au urmat proiecte precum "Otra Vez", "Playa En Costa Rica", sau "Somnu' nu mă ia". Colaborările dintre Grasu XXL și AMI, la piese precum "Deja Vu" sau "3 lucruri", au fost foarte apreciate de fani, iar reinterpretarea piesei Laurei Stoica, "Un actor grăbit", a sensibilizat publicul artistei.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.