Alina Eremia a lansat Dans, o călătorie sonoră în lumea iubirii ideale

Publicat: 27 decembrie 2023

Piesa a fost scrisă de Florian Rus, Alina Eremia, Sebastian Barac și Marcel Botezan, care s-au ocupat și de partea de producție. "Dans" vine alături de un videoclip artistic, cu credite către Jimachez - edit & grading, Khaled Mokhtar - DP și Alex Matei - VHS.

Vocea Alinei Eremia se îmbină armonios cu sunetul pianului, iar versurile vorbesc despre o poveste fericită de iubire, înfățișată ca un dans subtil. Piesa emană căldură și intimitate, capturând esența unui moment magic într-o relație.

Alina Eremia și-a început cariera la o vârstă fragedă, iar la acest moment este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească. Cântecele și colaborările ei au fost întotdeauna în topuri, iar printre cele mai bune hituri ale Alinei includem "Cum se face", "A fost o nebunie", "În dreapta ta", colaborarea cu Vescan, "Tatuaj" și "Noi". În 2021, Alina a lansat cel de-al doilea album al său, "Déjà Vu", care a primit titlul de Best Album la The Artist Awards 2021. În acest an, Alina a lansat EP-ul "Metamorphosis", pentru care a experimentat noi sunete și a colaborat cu nume precum Sak Noel, Ilkan Gunuc, Arem Ozguc și Arman Aydin.

Recentul single "Nu te mai aștept" i-a surprins pe fanii artistei prin versurile sincere și interpretarea sa emoționantă, piesa ajungând rapid în trending-ul YouTube.

source:Afisha.md
0