Un tânăr din Moldova a câștigat la concursul de modă Who is on Next 2020

Dima Leu este un designer născut în Moldova, stabilit de mulți ani în Italia, care astăzi a fost desemnat câștigător în competiția Who is on Next 2020, la categoria Îmbrăcăminte pentru bărbați.

Dima Leu este designer de îmbrăcăminte care, deși s-a născut în Moldova, a crescut în Italia, unde mai apoi a absolvit facultatea de Fashion Design la Universitatea IUAV din Veneția, iar după o experiență de doi ani ca asistent de designer, acum lucrează în calitate de consultant pentru companii de modă și dezvoltă propriul proiect de modă Sport Suit, transmite Știri.md cu referire la diez.md.

Interesul lui Dima pentru modă provine din pasiunea sa pentru limbajul nonverbal și spune pe pagina sa oficială de Facebook că modul în care oamenii interacționează și comunică prin haine l-a fascinat dintotdeauna.

Astăzi, Dima a fost desemnat câștigător al concursului de modă Who is on Next 2020, iar într-un interviu oferit recent pentru VOGUE Italia se remarcă că munca stilistică a designerului, se caracterizează prin unirea libertății, pe care îmbrăcămintea sportivă o oferă corpului, cu stilul și eleganța haute couture.


source:Diez.md
1