Cum arată acum vedetele din „Lost“, la 10 ani după ultimul episod

A trecut un deceniu de la aventurile naufragiaților. Iată cum arată astăzi starurile care au jucat în acest serial!

Ultimul episod din "LOST: Naufragiații", producție care urmărește viețile supraviețuitorilor unui accident aviatic pe o insulă tropicală misterioasă din Pacificul de Sud, a fost difuzat de ABC pe 23 mai 2010, la șase ani de la debutul din 22 septembrie 2004. Întorsăturile neașteptate ale scenariului, secvențele pline de adrenalină și talentul actorilor au făcut din "Lost" unul dintre cele mai populare seriale ale anilor 2000.

La un deceniu de la încheierea acestui serial, Bright Side ne dă ocazia să vedem cât de mult s-au schimbat supraviețuitorii de atunci.

Jorge Garcia - Hugo "Hurley" Reyes

Garcia a jucat în mai multe seriale de succes. A apărut ca guest star în "How I Met Your Mother", "How I Met Your Mother" și "Once Upon A Time". El a fost primul actor distribuit în "Lost".

Evangeline Lilly - Kate Austen

Lilly a cucerit mulți fani cu scenele în care se cățăra în copaci. Fizicul ei impunător a ajutat-o mult, dar și faptul că chiar îi place să se cațere a contat mult. După "Lost", ea a jucat în "Ant-Man". În filmele "The Hobbit" ea a interpretat-o pe Tauriel.

Josh Holloway - James "Sawyer" Ford

Deși îi stătea bine cu plete, Josh a mărturisit că a urât să aibă părul lung cât timp au durat filmările. După "Lost", a jucat în thrillerul "Intelligence", produs de CBS. A apărut și în "Community" și în "Yellowstone".

Daniel Dae Kim - Jin-Soo Kwon

După "Lost", Daniel a lucrat cu colegii Terry O’Quinn și Jorge Garcia în "Hawaii Five-0".

Emilie de Ravin - Claire Littleton

Ravin este acum o mamă cu normă întreagă care își continuă cariera de actriță. În 2019, ea a jucat în "A Lover Scorned", unde a interpretat rolul lui Brooke.

Michael Emerson - Ben Linus

Emerson și-a continuat cariera TV jucând în serialul "Evil as Leland Townsend".

Yunjin Kim - Sun-Hwa Kwon

Yunjin Kim și-a continuat cariera interpretând-o pe Ms. Ma în serialul "Ms. Ma, Nemesis".

Terry O’Quinn - John Locke

Din 2019, Terry O’Quinn a lucrat la serialul "Emergence", în rolul lui Richard Kindred.

Naveen Richards - Sayid Jarrah

Richards este un actor britanic care a jucat în "Diana", biopicul despre Prințesa Diana. El a mai apărut și în serialul "Instinct", în rolul lui Julian Cousins, din 2018 până în 2019.

Matthew Fox - Dr. Jack Shepherd

Matthew Fox are mai multe producții importante la activ, precum "World War Z", "Extinction" și "Bone Tomahawk". Fox obișnuia să găzduiască petreceri la care urmărea cu colegii din "Lost" episoadele difuzate de ABC, pe care ei le filmaseră recent.

source:Eva.ro
1