Au apărut primele imagini cu fiul nou născut al actriței Jenna Dewan

Actrița Jenna Dewan a născut un băiețel, iar ea a publicat primele imagini cu el, care cu siguranță te vor emoționa.

Jenna Dewan și logodnicul ei, Steve Kazee și-au mărit familia! Actrița a născut un băiețel pe data de 6 martie și a publicat pe contul ei de Instagram o imagine emoționantă cu el, ocazie prin care a dezvăluit și numele lui, scrie elle.ro.

„Inimile noastre au explodat în eternitate și dincolo de ea. Bine ai venit pe lume, îngeraș mic. Callum Michael Rebel Kazee 3/6/20”, a scris Jenna Dewan, alături de prima fotografie cu ea și băiețelul ei.

Și logodnicul actriței, Steve Kazee, a publicat o imagine în care își ține de mână băiețelul. „Într-o clipă, universul nostru s-a deschis larg și nimic nu va mai fi la fel. Bine ai venit pe lume. Callum Michael Rebel Kazee 3/6/20.”

De asemenea, actrița a publicat și o imagine în timp ce își alăptează copilul. „Atât de fericită”, a scris Jenna, semn că se bucură de faptul că își poate alăpta băiețelul.

În luna septembrie, Jenna Dewan și Steve Kazee au anunțat faptul că vor deveni părinți. Jenna mai are un copil, pe Everly, în vârstă de 6 ani, din relația cu fostul ei soț, Channing Tatum. „Suntem nespuși de bucuroși si foarte fericiți că ne vom mări familia,” au declarat Jenna și Steve pentru publicația People.

Recent, Jenna Dewan și Steve Kaaze au anunțat că s-au logodit, cei doi împărtășind această veste cu urmăritorii lor de pe rețelele de socializare.

Jenna Dewan și Steve Kazee sunt împreună din octombrie 2018, iar vestea a venit la scurt timp după ce ea și actorul Channing Tatum s-au despărțit după o căsătorie de 9 ani. Jenna și Channing au decis să rămână în relații apropiate, iar actrița i-a spus fostului ei soț că este însărcinată cu actualul iubit. „Jenna i-a spus lui Channing că este însărcinată și s-a asigurat că el știe acest lucru înainte de a anunța public. El este foarte fericit pentru ea și o susține necondiționat”, a declarat o sursă pentru E! News.

source:Elle.ro
2